BRAT NAŠEG VODITELJA BIO JE U VEZI SA FOLK PEVAČICOM, A ONDA JE NESTAO: Konačno ga vidimo, PRAVI APOLON! (FOTO)
Ognjen, Foto: Printscreen

OPA BATO!

BRAT NAŠEG VODITELJA BIO JE U VEZI SA FOLK PEVAČICOM, A ONDA JE NESTAO: Konačno ga vidimo, PRAVI APOLON! (FOTO)

Više ne živi u Srbiji

Objavljeno:

VIP Veliki brat koji se emitovao 2007. godine iznedrio je romansu između folk pevačica Goge Sekulić i manekena Ognjena Ivanovića. Petodnevno prijateljstvo nastavjeno je masažama i zagrljajima, a onda odlaskom u tuš kabinu gde se pričalo da je pao prvi rijaliti intimni odnos te sezone dok su oni tvrdili da su samo prali veš. Nakon što je izbačena, Goga je uz osmeh poručila Ognjenu:

1 / 5 Foto: Espreso

- Kada izađeš iz kuće imaš 10 sati da se vidiš i pozdraviš sa rodbinom i prijateljima i onda si samo moj.

Ipak po izlasku iz rijalitija promenili su ploču.

- Ognjen i ja smo u kontaktu, ali se nismo smuvali. Mi smo simpatije, što smo jedno drugom i rekli. Videćemo šta će biti kada se slegnu strasti, a Ognjen je dobar i za druga - rekla je Goga dok je Ognjen bio kategoričan:

- Sa Gogom neće, definitivno, biti ništa. Mislim da smo nas dvoje dva različita sveta. Ona će mi ostati u lepom sećanju, dobra je devojka, ali se razmimoilazimo u svemu. Bilo je lepo i meni i njoj, ali mi nismo simpatije. Ubrzo su pokušali da se njihova kratka avantura zaboravi potpuno.

Ljubitelji "Velikog Brata" sigurno se sećaju lepog manekenka Ognjena Ivanovića, koji je 2007. godine učestvovao u prvom domaćem VIP izdanju ovog rijalitija. On je inače brat poznatog voditelja Ivana Ivanovića.

Ivan Ivanović
foto: Instagram

Tada je imao 25 godina, žene su ludele za njim.

Nakon učešća u rijalitiju, mediji su preneli da je maneken otišao u Dubai i počeo da radi kao stjuard. Ognjen i dalje jako puno brine o svo izgledu, pa možemo da vidimmo da i dalje izgleda brutalno dobro!

1 / 4 Foto: Printscreen

Bonus video:

00:13

Goga Sekulić čestita Novu godinu čitaocima Espresa!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.