BRUTALNO UBIJENA SESTRA NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Leš pronađen u ŠUŠNJU!
Pevač, Foto: Printscreen Instagram/ Fm Sound Production

tragedija

BRUTALNO UBIJENA SESTRA NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Leš pronađen u ŠUŠNJU!

To mu je slomilo srce!

Objavljeno:

Najveća tuga našeg legendarnog pevača bila je smrt njegove sestre Šeherezade, a ovaj strašan gubitak pevač nikad nije mogao da preboli.

Sestra mu je mučki ubijena 2003. godine u Crnoj Gori, a ubistvo je naručio sin njihove najstarije sestre.

Tek godinu dana posle ubistva, u maju 2004. godine je njeno telo pronađeno u Šušnju, kod Bara, a najbolnije za pevača je bilo to što je naručilac ubistva bio pevačev sestrić, sin njegove najstarije sestre, pišu Novosti.

1 / 4 Foto: prentscreen/youtube/ RTS Kulturno-umetnički program - Zvanični kanal

Reč je o sestri legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Džej je tada za "Reviju 92", izdanje Kompanije Novosti, pričao o smrti koja ga je strašno potresla i obeležila njegov život.

- Šeherezada je moja starija sestra i nestala je prošlog leta u avgustu, kada je iz Italije, gde je živela, svojim kolima krenula u Beograd. Mesecima smo njen muž, Italijan, i ja pokušavali da saznamo gde je. Nagađali smo, da li je oteta i da li je uopšte živa. Pretragu je sproveo i Interpol, ali nikakvih obaveštenja koja bi razrešila misteriju nije bilo - pričao je tada Džej.

On je, nakon povratka sa turneje po Americi dobio glasine da je Šeherezada ubijena, a da je zločinac član njegove porodice.

- Šeherezadino ubistvo je dugo planirano i smišljeno izvedeno. Naručilac ubistva je naš sestrić, sin naše najstarije sestre. On je imao ovlašćenje da vodi poslove Šeherezadine privatne firme u Beogradu. Izgleda da je prilikom ugovaranja i kupovine nekih autobusa utajio 10.000 evra. Napravio je još neke mahinacije i da bi sve to prikrio rešio je da je ubije. Utisci su još stravičniji pošto su naše porodice imućne i zločin zbog koristoljublja je apsurd. Sestrić je saznao kada ona stiže feribotom u luku Bar, otišao je da je sačeka, ali umesto da je bezbedno dovede kući, u Srbiju, napravio joj je zamku. Ubistvo su izvršila dvojica momaka koje je poveo iz Beograda. Udarili su je tupim predmetom po glavi, pretpostavlja se kamenom, a onda su je tamo ostavili - ispričao je Džej.

Kada je leš u Šušnju pronađen, policija je na identifikaciju pozvala Šeherezadinu rodbinu. Džej ju je, kako je rekao, odmah prepoznao.

- Oko noge je imala zlatni lančić koji je uvek nosila - rekao je tada Džej.

Džej Ramadanovski preminuo je, podsetimo 6. decembra 2020, u svom stanu na Dorćolu, u 56. godini.

Bonus video:

02:04

SRCE ĆE VAM PUĆI: U čast preminulom Džeju Dorćolom se ore njegove ČUVENE PESME! Nećete moći da zaustavite SUZE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.