POSLE SMRTI DŽEJA GUBI JOJ SE SVAKI TRAG: Šta se desilo sa Anom Ramadanovski, posle razlaza sa Adilom i oproštaja?!
Foto: Zorana Jevtić

au!

POSLE SMRTI DŽEJA GUBI JOJ SE SVAKI TRAG: Šta se desilo sa Anom Ramadanovski, posle razlaza sa Adilom i oproštaja?!

Supruga Adila Maksutovića, ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog misteriozno je nestala.

Objavljeno: 13:00h

Supruga Adila Maksutovića, Ana Maksutović, prošla je težak period kada joj je 6. decembra 2020. godine preminuo otac. Iako je prethodno 2013. godine prošla turbulentan period sa Adilom, nakon porodičnog nasilja, Ani je upravo on bio najveća podrška kada je izgubila oca.

zabava, estrada, Adil Maksutović, Ana Ramadanovski
foto: Zorana Jevtić

Adil i Ana upoznali su se 1994. godine, prema pisanju medija, kada su Maksutovićevi kupili stan u Kotežu od Džeja i njegove supruge Nade, Anine mame. Njihove porodice su se posećivale, a pevač i Džejeva ćerka su počeli da se druže.

- Nakon razvoda Džeja i Nade, Ana je prešla da živi na Dorćolu na ocem, te ju je jednom prilikom Adil sreo i taj susret bio je sudbinski.- Ana je živela na Dorćolu s Džejom i stvarno se dugo nismo videli. Sreo sam je 2005. na jednom veselju. Rekao sam joj: „Baš si porasla.“ Njena mama me je mnogo volela, pa nam je bila i provodadžija. Kad nas je videla, rekla mi je da joj ćerku vodim na piće. Tako je počela naša priča, iz šale, a rodila se ljubav zbog koje smo i dan-danas zajedno - rekao je tada Maksutović, prenosi "Glossy" .

1 / 4 Foto: Dado Đilas

Iako su u svom odnosu imali brojne uspone i padove, Ana i Adil uspeli su da prevaziđu nesuglasice zarad zajedničkih sinova. Ipak, mnogi se pitaju, budući na društvenim mrežama kod pevača ne mogu videti fotografije njegove supruge, gde je ona nestala. Stiče se utisak da Ana želi da sačuva privatan život za sebe, te je zato Adilovi pratioci ne mogu videti na objavama. Pevač uglavnom objavljuje fotografije poslovne prirode, a ljubavnu idilu sa ženom svog života sebično čuva samo za sebe.

Podsetimo, Džej Ramadanovski preminuo je pre dve godine u 56. godini jer mu je srce stalo.

Pre smrti je u jednom intervjuu izjavio da je u strogom karantinu zbog zdravstvenih problema koje ima i da bi korona virus bio poguban za njega.

Njegova smrt je bila veliki šok i gubitak za estradu a sahranjen je uz orkestar violina i svoju omiljenu pesmu i najveći hit "Nedelja".

Bonus video:

00:47

POMEN DŽEJU RAMADANOVSKOM NA NOVOM GROBLJU: Porodica se okupila da oda počast legendarnom pevaču, tu je ADIL i ćerke ANA I MARIJA

(Espreso/Glossy/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.