NEĆETE VEROVATI ŠTA SU URADILI KATARINA GRUJIĆ I MARKO GOBELJIĆ: Da li je ovo realno?! Sirotinjo i Bogu si teška!
Foto: Instagram

zaintrigirali

NEĆETE VEROVATI ŠTA SU URADILI KATARINA GRUJIĆ I MARKO GOBELJIĆ: Da li je ovo realno?! Sirotinjo i Bogu si teška!

Supružnici su na ovo putovanje krenuli bez tromesečne ćerke Katje.

Objavljeno: 13:04h

Popularna pevačica Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić navodno su iskeširali 30.000 evra za deset dana odmora u Dubaiju.

Goblejić pre mesec dana je supruzi kupio stan na Novom beogradu vredan 408.000 evra, a sada je odlučio da je počasti i luksuznim odmorom.

Katarina Grujić
foto: Instagram

- Ugrabili su malo vremena za sebe i otputovali na egzotičnu destinaciju. Deset dana ostaju u Dubaiju, gde uživaju i u moru i u luksuzu. Gobelja nije štedeo pare, jer obožava Kaću i želi u svemu da joj ugodi - rekao je izvor i dodao da su Kaća i Marko izabrali su jedan od najluksuznijih u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Iz njihovog apartmana je predivan pogled na more. Odseli su u apartmanu, gde noćenje sa doručkom plaćaju čak 3.000 evra. Nekoliko puta su već bili na ručku u poznatom restoranu, gde su cene paprene, samo ceđeni sok tamo košta 25 evra! Kaći se tamo veoma dopada, pa je sa pratiocima na Instagramu podelila neke snimke i fotografije - rekao je izvor.

Supružnici su na ovo putovanje krenuli bez tromesečne ćerke Katje.

- Čuva je u Beogradu Kaćina starija sestra Bojana. Sve vreme su na vezi i gledaju se preko video-poziva kako bi se uverili da je sve u najboljem redu. U početku su brinuli što je ostavljaju jer je još beba, međutim, sve protiče u najboljem redu - kaže naš izvor i dodaje da Grujićevu posle odmora čeka naporan posao.

- Kaća puni baterije u Dubaiju, jer je od četvrtog aprila čekaju brojni nastupi u Srbiji i inostranstvu.

1 / 5 Foto: Instagram

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.