ŠOK! PRIVATNI HOT VIDEO JOVANE JEREMIĆ BACIO NACIJU U TRANS: NAMEŠTA GAĆICE DOK SE TRLJA I UVIJA MOKRA I POLUGOLA!
Foto: instagram/jeremicjovana

opa bato

ŠOK! PRIVATNI HOT VIDEO JOVANE JEREMIĆ BACIO NACIJU U TRANS: NAMEŠTA GAĆICE DOK SE TRLJA I UVIJA MOKRA I POLUGOLA!

Grudi sevaju u krupnom kadru, oblizuje se i ima pohotan pogled!

Objavljeno: 10:04h

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da iznenađuje gledaoce svojom pojavom u jutarnjem programu, i raznim izdanjima koja se posle naširoko komentarišu.

Jovana se nedavno, tokom jutarnjeg programa koji vodi na TV "Pink", usred studija izula, skinula cipele na visoku potpeticu i obula rolere.

Ona je sedela na podu studija dok se preobuvala, a tom prilikom skinula je i jaknu, pa je ostala u majici u kojoj je njen dekolte došao do izražaja.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Pink

Jovana je, podsetimo, nedavno iznela u javnost niz detalja iz života javnih ličnosti i moćnika kojima se priča.

- Političari me se plaše jer im znam intimu. Znam dosta, ali ćutim, ne govorim. Oni dođu kod mene u jutarnji i to je usluga za uslugu! Dosta javnih ličnosti ima ljubavnike i ljubavnice, u jutarnjem programu ću i ubuduće da raskrinkavam romanse. Prva sam pričala o Tanji Savić i Drašku Stanivukoviću, to je bila javna tajna. Nije tačno da sam joj ja uništila brak, kako su pričali, ona je tada bila sama, baš kao i Draško - rekla je tad Jeremićka i objasnila da je uvek za parolu "bolje dobar razvod nego loš brak".

1 / 5 Foto: © ATA Images

- Meni je uvek bilo pošteno da se ljudi kojima u braku ne ide lepo i transparentno razvedu, a ne da lažu javnost, ali pre svega sebe. Najveći poraz je kad izdaš sebe, čovek uvek treba da bude iskren prema svojim emocijama. S obzirom na to da ja rušim sve predrasude u novinarstvu, ali i društvu, uspešno rušim i predrasude da je bolje biti u lažnom braku nego razvesti se. Razvod je normalna stvar, a najveći poraz je ostati u zajednici, porodici, koja nema svoju suštinu, već samo temelje. Porodica jeste najvažnija, ja sam prva porodična žena, ali samo ako je prava, iskrena i ispunjena ljubavlju, a ne samo poštovanjem. Borac sam protiv lažnih porodica. Apsolutno nikada nisam varala i nikada sebi nisam dozvolila da bilo kome budem druga, ljubavnica - kazala je jednom prilikom za Republiku.

Poznata srpska voditeljka Jovana Jeremić sada je pokrenula lavinu poruka novim objavama na Instagramu i TikToku.

Pokazala je kako se opušta u vodi u izazovnom kupaćem kostimu, te kako uvija kukovima, trlja i namešta gaćice dok zavodljivo koketira sa kamerom.

1 / 5 Foto: Printscreen Pink

Bonus video:

00:24

Jovana Jeremić Espreso čelendž

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.