BILA JE OČAJNA, A PODRŠKA POZNATOG MUŠKARCA JOJ JE ZNAČILA: Anđelina otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije!
Foto: Emilija Jovanović

espreso intervju

BILA JE OČAJNA, A PODRŠKA POZNATOG MUŠKARCA JOJ JE ZNAČILA: Anđelina otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije!

Mlada muzička zvezda je bila gošća našeg portala.

Objavljeno: 16:23h

Anđelina nas ove godine neće predstavljati na "Evroviziji", ali to ne znači da ona ima razloga da bude nezadovoljna nakon "Pesme za Evroviziju". Njena pesma "Origami" je postala hit i osvojila je simpatije mnogih.

1 / 9 Foto: Emilija Jovanović

Naime, mlada muzička zvezda je bila gost portala Espreso i na startu smo je pitali da li je bila razočarana plasmanom na pomenutom festivalu.

– Pa, nisam, nisam stvarno. Nisam bila razočarana zato što nisam očekivala podle polufinala i mog kiksa sa tremom, nisam očekivala da ću pobediti, bila sam zahvalna što sam ušla u finale i potrudila sam se da opravdam očekivanja u finalu i mislim da jesam.

Da nije bilo tog kiksa u polufinalu, da li bi imala veće apetite u finalu?

– Sigurno da da, ali Bože moj, ja sam uvek u fazonu da sve se desi kako treba da se desi i odmah nakon toga sam dobila jednu ponudu koja mu jako mnogo znači i upravo je ispalo da se namestilo kako treba za mene. Neću sada da otkrivam koja je ponuda u pitanju, ali je nešto isto vezano za inostranstvo i super je i možda nešto što sam ja jako dugo želela. Nekako, sve se desi s nekim razlogom.

Angelina, andjelina
foto: Emilija Jovanović

Šta si sve žrtovala zbog "Pesme za Evroviziju"? Koliko si imala vremena za prijatelje? Da li si imala vremena za ljubav? Da li uopšte ima ljubavi?

– Nema, nema i iskreno, nisam imala vremena ni za život ni za ljubav. I ljudi sada misle da se ja nisam pripremala uopšte, kao da se nisam dovoljno pripremala zbog mog polufinala, ali stvarno sam se pripremala otkad su rekli ko je prošao na "Beosong", pa do samog početka takmičenja, ja sam se pripremala svaki dan, to je bilo svaki dan po ceo dan, bukvalno.

Ti si smršala pre festivala...?

– Da, počela sam da mršavim. Išla sam u teretanu, išla sam na ples i smršala sam sedam kila, što mi je baš drago i trenirala sam na ovaj trening snage, idem i dalje, i išla sam na ples svaki dan, imala sam dane kada nisam stigla da jedem.

Angelina
foto: youtube/printscreen

Šta se dešava sa tvojim ljubavnim životom? To je misterija...

– Nema ljubavnog života, nemam ti kad. I bolje da nemam pošto ja uglavnom imam velika ljubavna razočarenja, to mogu i moje pesme da kažu. Preemotivna sam i verujem u bajke i dalje i to mi je skoro sestra moja rekla: "Anđela, brate, moraš da odrasteš! Nisi odrasla i dalje veruješ u bajke koje ne postoje." Ali ja se i dalje nadam da ću imati bajku i svog princa.

Nama je Anđelina otkrila koliko joj je značilo to što je Ognjen Amidžić bio uz nju na finalu "Pesme za Evroviziju", ali i kome je bila u pripravnosti da čestita, da li Konstrakti ili Sari Jo i zašto je među prvima čestitala našoj ovogodišnjoj predstavnici na "Evroviziji". Više o svemu tome pogledajte u video-snimku intervjua!

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.