RAZVALILI STE MI INBOX ZBOG FOTKE: Ela Dvornik se konačno SKINULA pa pokazala OGROMNU ZADNJICU, savršen OBLIK!
Ela Dvornik, Foto: Instagram printscreen/elladvornik

opa

RAZVALILI STE MI INBOX ZBOG FOTKE: Ela Dvornik se konačno SKINULA pa pokazala OGROMNU ZADNJICU, savršen OBLIK!

Ella je izgledala zanosno iz svih uglova, a upravo ova fotografija je izazvala neviđenu pomamu na Instagramu

Objavljeno:

Ela Dvornik je zablistala na crvenom tepihu u vrlo izazovnoj haljini koju je obukla povodom 28. dodele nagrada Večernjakove ruže.

Ela je bila zvezda večeri u crnoj dugoj haljini neobičnog kroja. Asimetrična haljina s providnim delovima i ultravisokim prorezom na nozi svakako je jedna od onih koje su privlačile poglede.

Haljina je imala ogroman dekolte, koji je malo toga ostavio mašti, mada ni donji deo haljini nije bio svedeniji. Dok je sa jedne strane crna haljini padala do poda, na drugoj strani se videla Elina skroz gola noga, toliko da se na nekim fotografijam vidi i zadnjica.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram/elladvornik

Ella je izgledala zanosno iz svih uglova, a upravo ova fotografija je izazvala neviđenu pomamu na Instagramu, što je priznala i sama influenserka. A nije teško pogoditi zašto.

"Razvalili ste mi inboks zbog ove fotke! Pa, eto, neka se nađe na fidu, očito je zaslužila. Btw, zašto mi se svi u dm referirate na nogu kao 'batak'?", napisala je u svom stilu Ela na Instagramu.

Na svečanosti se Dvornikova najviše družila s pevačicom Indirom Levak, koje su zajedno i pozirale.

1 / 4 Foto: Printscreen/tiktok/eladvornik

O autfitu Ele Dvornik na dodeli nagrada Večernjakova ruža koja je bila u petak uveče ni danas ne prestaje dase priča. Pa tako ljudi pored ove haljine koja je pokupila samo pozitivne komentare, njeni obožavaoci na Instagramu hvale i Eleni visoke potpetice od cirknona.

Fotku možete pogledati OVDE, a da li se vama dopada ovo Elino izdanje?

Bonus video:

00:24

ELA DVORNIK SKINULA SALO I POHVALILA SE RAVNIM STOMAKOM! Zamrzla masne naslage i čudnim tretmanom sad je SEKSI MAMA VIDEO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.