MINA VRBAŠKI NAPRAVILA PROMENU NA TELU KOJA SVIMA BODE OČI: Ogromno je i BOLNO, a Espreso otkriva ZNAČENJE! (FOTO)
Mina, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

OPA BATO!

MINA VRBAŠKI NAPRAVILA PROMENU NA TELU KOJA SVIMA BODE OČI: Ogromno je i BOLNO, a Espreso otkriva ZNAČENJE! (FOTO)

Bivša zadrugarka ne krije sreću zbog ovoga!

Objavljeno:

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški svakog dana na društvenim mrežama stavlja do znanja da je srećna u spoljnom svetu, a otkako je izašla iz Zadruge uživa u provodu i slobodnom vremenu.

Bila je crnka, pa plavuša, a onda i brinet, a izgleda da to nije sve što možemo očekivati od Mine, s obzirom na to da je "poradila" na još jednom detalju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da je Mina ljubiteljka tetovaža, kao i da ih ima dosta, a sada je uradila još jednu koja je, čini nam se, najveća do sad.

Naime, Mna je istetovirala glavu lava preko celih leđa, a mi smo je pozvali da proverimo zbog čega baš lav kao i koliko je bolelo.

- Pa za početak lav je kralj životinja, takve osobine ga i krase. To su osobine kojima i ja težim negde kao osoba. Često sam bila bez samopouzdanja, pa priželjkujem tu kačinu, ponos i moć koju lav objedinjuje u sebi. A što se tiče toga koliko je bolelo, pa, poprilično. Ali sam ja neko ko je osetio više puta bol, ne samo fizičku.. Međutim, kada tetovirate lava, onda je drugačije - izjavila je Mina za Espreso pa dodala:

Mina Vrbaški
foto: Print Screen Youtube/3PM

- Naravno, nisam uspela danas sve da završim jer je ovo ipak velika površina, a dečko koji je zaslužan za ovo je Bozobravotattoo, veliki profesionalac, i jedva čekam da vidim konačan rad. Danas smo radili skoro 5 sati, ali nas čeka još posla.

Pogledajte u galeriji kako izgleda Minina nova tetovaža:

1 / 4 Foto: Espreso

Bonus video:

00:03

VRBAŠKI JE PROMENILA SVE FRIZURE I BOJE KOSE, ALI OVU NIJE IMALA: Mina ovako izgleda kao izblajhana PLAVUŠA! (VIDEO)

(Espreso/Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.