MILJANA KULIĆ JE ZA OVO DOBILA 11.500 EVRA?! DA li je moguće?
Miljana, Foto: Youtube

AUUUU!

MILJANA KULIĆ JE ZA OVO DOBILA 11.500 EVRA?! DA li je moguće?

Kuda ide ovaj svet

Objavljeno:

Kontroverzna takmičarka i zvezda rijalitija,Miljana Kulić nedavno se vratila u Zadrugu nakon diskvalifikacije.

Umislila i da je pevačica, pa je snimila svoj prvi singl pre ulaska u rijaliti, a sada je tokom svađe sa Dalilom Dragojević progovorila o navodnom honoraru koji je uzimala na nastupima.

– Većina zadrugara se plaši Dalile i zato imaju dvostruke aršine, zbog straha je ne osuđuju za njene nemoralne postupke. Istina je da ja nju ne mogu da smislim. Predstavlja se finom, vređa devojke, a i sama je svojevremeno išla na aftere sa Irmom i Macom Diskrecijom. Znaju one dobro šta su radile po klubovima u Sarajevu – iznela je Kulićeva svoje nimalo lepo mišljenje o cimerki.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Ona se učesnicima se pohvalila kako je navodno za dva svoja nastupa uzela čak 11.500 evra.

– Irma i ja smo se slikale sa Macom u jednom klubu koji smo izašle, a gde je Maca bila gost. Kao što si ti sada sprdnja na nastupima, tako je ona bila tada – pravdala se Dalila.

– Pa ova sprdnja za dva nastupa uzme 11.500 evra. Ja nikada nisam rekla da sam pevačica, nastupe imam jer me ljudi vole i dolaze da se upoznaju sa mnom. Ti se praviš pametna i predstavljaš se dobrom osobom, a najgora si od svih devojaka. Ti si najveća pačavra u “beloj kući” i najveća ku*vetina ovog rijalitija, došla si u Zadrugu da prevariš muža zarad priče. Gledala si rijalitije, prostudirala ih i sve si smišljeno uradila. Ti si pokazala ko si, razvod si slavila se*som sa švalerom – govorila je Miljana, koja nije prestajala da iznosi mračne tajne Dragojevićkine prošlosti.

Bonus video:

00:09

Miljana Kulić pokazala burmu: Pokazala novog dečka, a sada šokirala sve snimkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.