BIVŠA ZADRUGARKA JE KOMŠINICA MILJANINE "BEBICE", a sada je OPLELA PO NJEMU: Pozdravlja KULIĆE, a ne svoje ĆERKE!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

OVO NISTE ZNALI

BIVŠA ZADRUGARKA JE KOMŠINICA MILJANINE "BEBICE", a sada je OPLELA PO NJEMU: Pozdravlja KULIĆE, a ne svoje ĆERKE!

Bila je direktna

Objavljeno:

Devojka Stefana Karića i bivša učesnica rijalitija "Zadruga",Jovana Ljubisavljević prokomentarisala je ljubavni trougao koji čine Miljana Kulić, Nenad Macanović Bebica i Lazar Čolić Zola.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Čula sam da je iz mog kraja. Ne mogu da kažem da je idiot, ali da ima neki problem ima. On pozdravlja Miljaninu porodicu, a ne pozdravlja svoje ćerkice. Laže kad kaže da nije gledao rijaliti. Pa ne može da kaže da ne zna ko je Miljana. I da ne zna, na Instagramu je ona zvezda. Tako da, on je ili lud ili ima neku korist od nje - kaže Jovana u emisiji "REDaljka".

Misica je nedavno otkrila kako se nosi sa činjenicom da se za Stefana priča da je švaler.

Jovana Ljubisavljević
foto: Instagram printscreen

- Imali smo nekoliko slučajeva gde su se devojke otvoreno udvarale Stefanu, gde ih je on i imenovao i bez problema ih zaobišao i jasno im stavio do znanja. Ona poslovica koja ga prati, to je on rekao. Samo ću citirati jedan deo ''Rekoše da si švaler! E pa neće to još dugo!'' i kroz smeh to tako prođe. Šalu na stranu, sve je to deo njegove prošlosti, i deo njegovog života. Upoznata sam sa svim, ne mogu da kažem da se borim sa tim, jer to je prošlost, stavljena je tačka na takav deo života. Neke stvari su važnije nego kvantitet", istakla je Ljubisavljevićeva.

Bonus video:

00:29

Miljana pere sudove posle Zadruge

(Espreoso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.