SEKA ALEKSIĆ ZAVRŠILA U MANASTIRU: Moli se i nada, sve je Božja volja!
Foto: Marina Lopičić

au!

SEKA ALEKSIĆ ZAVRŠILA U MANASTIRU: Moli se i nada, sve je Božja volja!

Folk zvezda u svetoj kući pronalazi mir i spokoj, veruje u najbolje!

Objavljeno: 17:37h

Seka Aleksić osim po pesmama poznata je i po tome da je veliki vernik, a njena krsna slava je sveti Jovan.

Međutim, pevačica obeležava i druge pravoslavne praznike i slavi svece koje su njeni zaštitnici.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

Jedan od svetaca koji je njen zaštitnik je i sveti Nektarije Eginski koji je proglašen kao čudotvorac i iscelitelj od strane mnogih vernika.

Pevačica se trudi da veru u Boga i pravoslavlje usadi u svoja dva sina, koja već od malih nogu znaju šta je ikona, ljube je i mole se.

Seka je nedavno otkrila da želi da se po treći put ostvari kao majka. Posle sinova Jakova i Jovana, pevačica i njen suprug Veljko Piljikić spremni su i voleli bi da dobiju još jedno dete, ovoga puta devojčicu.

‒ Seka već neko vreme samo o tome priča. To je valjda taj momenat kad joj proradi materinski instinkt, otkud znam. Prva dva puta nije išlo lako, ali je uz konsultacije sa lekarom promenila način života i trudnoće su protekle dobro. S druge strane, potpuno je uverena da će je božja milost voditi i kroz treću trudnoću i ničeg se ne plaši ‒ otkriva izvor za nedeljnik Svet i dodaje da Seka u ovoj želji ima veliku suprugovu podršku.

Seka Aleksić
foto: Youtube

‒ Seka se posavetovala sa svojim duhovnikom i želju predala u božje ruke, pa se više ne brine. Ona se, inače, skroz promenila. Nije više žena kakvu smo znali pre deset godina, duboko je u veri i tu je našla svoj mir i snagu. Veljko je podržava u svemu i sam sanja o velikoj porodici. Hvala Bogu, u situaciji su da mogu deci da priušte lep život, bez trzavica. Sekina karijera napreduje pa se svi nadaju da će već krajem ove ili početkom naredne godine dobiti još jednog člana porodice.

Podsećamo, Seka Aleksić otvoreno je govorila o višegodišnjoj borbi za potomstvo i procesu vantelesne oplodnje. Svoja iskustva više puta je podelila sa javnošću, istakavši da se sa problemom začeća suočava veliki broj žena, zbog čega bi trebalo glasno pričati na ovu temu.

Bonus video:

00:14

Seka Aleksić čekala je godinu i po dana na ovaj vredan dar

(Espreso/Hello/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.