NEIZMERNA TUGA U DOMU SLOBE RADANOVIĆA!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POTRESNO

NEIZMERNA TUGA U DOMU SLOBE RADANOVIĆA!

Srećan rođendan, legendo moja. Nedostaješ kao prvog dana. Voli te sin - napisao je pevač.

Objavljeno: 20:50h

Pevač Sloba Radanović izgubio je oca Dušana 31. decembra 2019. godine, a koliko mu nedostaje, pevač ne krije.

Dušanu bi danas bio rođendan, tim povodom Slobodan je objavio njegovu fotografiju uz tužnu poruku.

Sloba Radanović
foto: Instagram

Srećan rođendan, legendo moja. Nedostaješ kao prvog dana. Voli te sin - napisao je pevač.

Nakon toga, on je podelio i nekoliko snimaka na kojima se vidi kako su pevač i otac zajedno uživali na proslavama, a na pojedinim se vidi i Slobina majka, koja je prethodne godine imala operacju kuka, a za koju je on takođe vezan.

Inače, Sloba Radanović danas je jedan od najtraženijih pevača na domaćoj muzičkoj sceni. Javnost ga je upoznala tokom učešća u jednom muzičkom takmičenju, no pre no što se ostvario na estradi, Radanović je morao da se snalazi na razne načine - pa je tako u jednom periodu svog života radio i kao obezbeđenje.

- Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbeđenju i tada sam radio Novu godinu, provodio sam je radno pa mi ništa to nije novo... Ali, Badnje veče i Božić je nešto što volim, što ostavljam za porodicu i najlepše se osećam kod kuće - ispričao je Radanović nedavno.

Podsetimo, Jelena Đuričanin i Sloba Radanović su se pre nekoliko dana zakleli na večnu ljubav u manastiru Dubnica nadomak Zlatara, u prisustvu kumova, članova porodice i najbližih prijatelja.

Novopečena supruga poznatog pevača objavila je najintimnije trenutke s venčanja na Instagramu. Ona je objavila sliku sa svojim mužem Slobom Radanovićem i njegovom majkom, Draginjom. Ona je zagrlila Draginju, a ispod slike ostavila komentar koji je sve raznežio:

- General i mladenci - napisala je Jelena i stavila emotikon srca ispod slike, što sam dokazuje koliko njih dve imaju dobar odnos, što je Slobi izuzezno bitno.

Sloba Radanović
foto: Instagram

Bonus video:

00:10

Sloba Radanović igra se sa detetom svoje žene

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.