BAHATO! Bosanac uslikan u Americi, ima LIČNOG VOZAČA, svi znate TAJ LIK! (FOTO)
Foto: Espreso

opa

BAHATO! Bosanac uslikan u Americi, ima LIČNOG VOZAČA, svi znate TAJ LIK! (FOTO)

Espreso vam predstavlja ekskluzivne kadrove.

Objavljeno: 10:49h

Dragan Stojković Bosanac je već nekoliko dana na američkoj turneji.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Dragana Udovičić

Njemu društvo na nastupima pred publikom s one druge strane Atlantika pravi i njegova ćerka, popularna pevačica Aleksandra Džidža Stojković.

Bosanac i Džidža ću očigledno dobro ugovorili honorare za ove nastupe, čim između nastupa, po Sent Luisu, mogu da se vozikaju ogromnim "hamerom", za koga znamo da jeste ogroman automobil, ali je i veliki potrošač.

1 / 7 Foto: Espreso

Inače, Džidža u Srbiji vozi džip, ali daleko skromniji od ovog, a upravo je ona glavna za volanom u "hameru" kojim Bosanac, ekipa njihova i ona odlaze na tezge na američkoj turneji.

Podsetimo, ćerka producenta i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža progovorila je o prevari dečka, zašto je izvadila silikone, ali i priznala da joj je glumac Vuk Kostić najbolji frajer na estradi.

- Odavno sam rekla, a onda su ostale pevačice počele da ponavljaju za mnom da je Vuk Kostić jedan od boljih frajera na našoj javnoj sceni.

Otvoreno je pričala o prevari, kada je tadašnjeg dečka uhvatila sa drugom devojkom.

- Meni je sada to smešno jer je taj dečko napravio klasičnu budalu od mene. Prolazila sam kolima pored njega i direktno sam ga pogledala u oči, a on mi je rekao: „Nisam to bio ja“. Imao je sreće jer ga nisam pregazila i zaista je dobro prošao. Više sam bila povređena i u šoku jer me je pravio budalom.

Dragan Stojković Bosanac
foto: Instagram

- Mogu jednom ili dva puta, pa i tri puta da oprostim jer imam visok prag tolerancije, ali kada to dostigne tačku usijanja, onda se bolje skloni. Ako tri puta nekome oprostim i nastavimo dalje, onda moj partner može da očekuje svašta od mene. Zato im kažem unapred: „Bolje nemoj“.

Priznala je da je silikone izvadila zbog oca.

- Izvadila sam silikone pod pritiskom jer nisam mogla svaki dan da slušam svog oca. Svaki put kada bismo sedeli zajedno govorio mi je: „Kao da sedim sa nekom nepoznatom osobom, a ne sa svojom ćerkom“. Zbog toga sam se iselila iz kuće i otišla da uklonim silikone.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.