TAMARA ČEKA DETE SA 15 GODINA STARIJIM KOLEGOM EMIROM, A SADA SU OTKRILI KAKVO ĆE ČUDNO IME DATI DETETU!
Tamara i Emir, Foto: prentscreen/instagram/emirhabibovicofficial

hit

TAMARA ČEKA DETE SA 15 GODINA STARIJIM KOLEGOM EMIROM, A SADA SU OTKRILI KAKVO ĆE ČUDNO IME DATI DETETU!

Pričalo se svašta, ali je ljubav jača!

Objavljeno:

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" Tamara Selimović čeka dete sa 15 godina starijim kolegom, pevačem Emirom Habibovićem, a sada su otkrili koje ime su odabrali za ćerku.

Podsetimo, Tamara Selimović, finalistkinja muzučkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučila je da se oglasi nakon što je kao bomba odjeknula vest da se zbog nje razveo Emir Habibović.

- Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već bio rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustila - objavila je pevačica na Instagramu.

Tamara danas slavi 24. rođendan, a tim povodom Emir je, u okviru čestitke koju joj je posvetio, otkrio da će naslednicu nazvati Ariana.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/selimoviictamara

Inače, ime Ariana ima nekoliko verzija značenja, ali je na Balkanu najčešće sinonim za ''zlato'' i identično značenju imena ''Zlata''.

Podsetimo, Emir je nedavno i verio Tamaru. Njoj je ovo prvo dete, dok pevač iz prethodnih veza ima troje dece.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

00:08

Espreso čestitke: Tijana Milentijević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.