VODITELJKA JOVANA JEREMIĆ TRAŽI CIMERA?! Ima SVOJ STAN, ali neće da živi SAMA SA ĆERKOM!
Jovana, Foto: © ATA Images

OVO NISTE ZNALI

VODITELJKA JOVANA JEREMIĆ TRAŽI CIMERA?! Ima SVOJ STAN, ali neće da živi SAMA SA ĆERKOM!

Trenutno živi kod brata!

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić koja se nedavno razvela otkrila je da, iako je kupila svoj stan, trenutno živi kod brata i njegove suprugu sa ćerkom Leom i da će sve to tako biti dok na nađe nekoga sa kim bi mogla ponovo da formira porodicu.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen Pink

- Ja emociju moje sreće delim sa gledaocima. To su oni, rejting je narod. Ja sam svoje komplekse lečila tako što radim na televiziji. To iz škole, to će biti moja rana. Uvek ću se boriti za obrazovanje - govorila je Jovana za "Alo!", a onda je otkrila da je zbog ćerke neko vreme napustila posao:

1 / 7 Foto: © ATA Images

- Ona je sada fantastično. Mi smo svakog dana posle vrtića išli kod logopeda. Danas je drugo dete, priča. Ne možeš da je zaustaviš. Tad sam se bila baš uplašila. Suočila sam se sa odgovornošću kao majka, osećaj krivice sam imala. Shvatila sam to kao propust, ali sada je sve došlo na svoje mesto. Peva pesmice, sve je super. Lea i ja sad živimo kod mog brata i snajke, ne volim samoću. Živeću sa njima sve dok ne nađem nekog sa kim ću živeti. Iako imam svoj stan, neću živeti sama sa Leom, volim zajednicu, da ima ljudi - iskreno je govorila Jovana.

Bonus video:

00:46

Kome je pretila Jovana Jeremić

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.