JOVANA JEREMIĆ PREŽIVELA OZBILJNU TRAUMU: Reč je o ĆERKICI, ozbiljan je PROBLEM!
Jovana Jeremić, Foto: Printscreen Pink

ŠOK

JOVANA JEREMIĆ PREŽIVELA OZBILJNU TRAUMU: Reč je o ĆERKICI, ozbiljan je PROBLEM!

Voditeljka je iskreno govorila o svemu

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je šta joj znače rejtinzi gledanosti. Jovana je priznala da emocije deli sa gledaocima, ali i gde živi trenutno.

- Ja emociju moje sreće delim sa gledaocima. To su oni, rejting je narod. Ja sam svoje komplekse lečila tako što radim na televiziji. To iz škole, to će biti moja rana. Uvek ću se boriti za obrazovanje - govorila je Jovana u emisiji "Milizam", a onda je otkrila da je zbog ćerke neko vreme napustila posao:

- Ona je sada fantastično. Mi smo svakog dana posle vrtića išli kod logopeda. Danas je drugo dete, priča. Ne možeš da je zaustaviš. Tad sam se bila baš uplašila. Suočila sam se sa odgovornošću kao majka, osećaj krivice sam imala. - kaže pa nastavlja:

1 / 7 Foto: © ATA Images

Shvatila sam to kao propust, ali sada je sve došlo na svoje mesto. Peva pesmice, sve je super. Lea i ja sad živimo kod mog brata i snajke, ne volim samoću. Živeću sa njima sve dok ne nađem nekog sa kim ću živeti. Iako imam svoj stan, neću živeti sama sa Leom, volim zajednicu, da ima ljudi - iskreno je govorila Jovana.

Inače, tokom trajanja emisije "Novo jutro", Jovana je sve vreme pevušila Konstraktinu pesmu, čak i dok su gosti pričali, a u jednom momentu je ustala i nasred studija odigrala čuvenu koreografiju.

- Voditeljka mora biti zdrava. Biti zdrava. Biti zdrava - otpevala je Jeremićeva nešto izmenjenu verziju teksta numere "In corpore sano".

Jedan od gostiju u studiju šaljivo je doskočio i poručio: "Ako nije zdrava, onda mora da se leči".

Voditeljka je prihvatila šalu, te je dodala uz osmeh: "Mora da se leči!".

Bonus video:

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.