DRAMA U DOMU JOVANE JEREMIĆ! Evo šta se odvijalo između nje i njene majke!
Foto: © ATA Images

otkriveno

DRAMA U DOMU JOVANE JEREMIĆ! Evo šta se odvijalo između nje i njene majke!

- Moja majka i ja smo u odličnim odnosima, ali se ne razumemo, ona je želela da ja budem advokat, kada sam počela da vodim rijaliti to je za nju bio pakao, nije to uopšte prihvatala.

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić sada je prvi put progovorila o odnosu s roditeljima.

Kako je Jovana navela, sa majkom je u dobrim odnosima, ali smatra da se ne razumeju na pravi način.

Jovana Jeremić
foto: © ATA Images

- Ne razumem se sa majkom, ona nije volela moj posao. Imali su malo 'gestapovske' načine vaspitanja, disciplina je bila na visokom nivou, želeli su da od mene naprave borca, zbog toga su i bili takvi prema meni - počela je voditeljka.

- Moja majka i ja smo u odličnim odnosima, ali se ne razumemo, ona je želela da ja budem advokat, kada sam počela da vodim rijaliti to je za nju bio pakao, nije to uopšte prihvatala. Sada kada sam na mnogo viši nivo podigla svoju profesiju jako je ponosna na mene - rekla je Jovana, koja je nekada vodila rijaliti "Parovi", dok sada vodi jutarnji program na "Pinku".

Podsetimo, Jovana Jeremić i njen suprug Vojislav Milošević zvanično su se razveli pre par dana.

- Srećno sam razvedena, sve je završeno za dva minuta. Sudija je rekao da bi voleo da stalno ima tako jednostavne slučajeve gde se ljudi sve dogovore. Voja i ja smo veliki prijatelji ostali. Sve smo se dogovorili, starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam želela da ga maltretiram - ispričala je ona za "Kurir" i dodala da je njen bivši i otac njihove ćerke Lee uvek tu da pričuva dete.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Bonus video:

00:34

Evo kako Jovana Jeremić priča sa ćerkom, spomenula joj i tatu

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.