ZA 12 DANA IZGUBILA 8 KILOGRAMA: Ovo je MAGIČNA DIJETA prezgodne PLAVUŠE -DETALJAN PROGRAM ISHRANE!
Iva Grgurić, Foto: Instagram printscreen

opa

ZA 12 DANA IZGUBILA 8 KILOGRAMA: Ovo je MAGIČNA DIJETA prezgodne PLAVUŠE -DETALJAN PROGRAM ISHRANE!

Iva je na veoma rigoroznom načinu ishrane i redovno trenira

Objavljeno:

Iva Grgurić, pobednica "Zadruge", je jednom prilikom otkrila da je za 12 dana smršala čak osam kilograma, a sada je otkrila i kako je to uspela.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/ivagrguricofficial

Naime, Iva je na veoma rigoroznom načinu ishrane i redovno trenira, a veoma malo jede.

Sada je otkrila kakav joj je plan zbog čega su se mnogi zabrinuli, ali je ona rekla da nema razloga za brigu jer se oseća dobro.

"Plan dijete: Svaki dan počinje sa mlakom vodom i limunovim sokom. Tokom dana možete piti kafu, najbolje espreso, takođe ja pijem stalno kiselu sa limunovim sokom (dosta tečnosti)", počela je Iva.

"Hranu ne unosite do 20.00. Ukoliko ne možete izdržati do 20.00 pojedite jabuku. U 20.00 smete jesti šta želite do 21.00 ili 22.00, smete piti šta želite, smete hleb, ali ne previše, slatkiše ne preporučujem, osim crne čokolade", napisala je Iva na svom Instagramu.

Inače, na Instagramu je objavljena fotografija Ive sa njenim najboljim prijateljem, muškarcem pored koga se uvek oseća srećno i sa kojim deli i dobro zlo.

- Ne znam da li vam je poznat onaj osećaj kada se sve u vama nakupi…ne znate šta biste,pa vam dođe da odete u ŠUMU i VIČETE na sav glas…Kome ste verovali,kako ste nekome bili samo MAMAC,kako vas je neko iskoristio da dođe do nekog svog cilja,a mislite da vam je taj neko prijatelj?!..E baš to..IVA JE MENI BAŠ TA “ŠUMA” , kao i ja njoj.Zapamtite,osobe nisu stvar ..Nemaju cenu! I prijatelj se ne prodaje za bilo koje pare,ma koliko god one bile ‘ENORMNE’ - glasilo je ispod fotografije.

Bonus video:

00:14

Iva Grgurić pokazala brutalnu figuru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.