AU, OSVANULA NEVIĐENA FOTKA KSENIJE KNEŽEVIĆ SA DEČKOM KOGA KRIJE: Obgrlila ga rukama i krenuli u AKCIJU! (FOTO)
Foto: © ATA Images

iznenadila

AU, OSVANULA NEVIĐENA FOTKA KSENIJE KNEŽEVIĆ SA DEČKOM KOGA KRIJE: Obgrlila ga rukama i krenuli u AKCIJU! (FOTO)

Iako su imali izvesnu krizu prošle godine zbog koje su prekinuli svoju vezu i Ksenija je tada uplovila u romansu sa mladim glumcem Pavlom Mensurom.

Objavljeno:

Fotografija Ksenije Knežević sa dugogodišnjim dečkom Nikolom Todorovićem, oduševila je armiju njenih obožavatelja na društvenim mrežama, a mnogi su se usudili da prokomentarišu da deluju i te kako uzbuđeno i srećno, te čak predviđaju da će uskoro stati na ludi kamen, ako je suditi po njihovoj bliskosti.

Dečka Ksenije Knežević javnost nema često prilike da vidi, a pevačica i on otpočeli su zajednički život, što je bio i logičan sled, budući da se zabavljaju preko pet godina.

1 / 5 Foto: Instagram

Iako su imali izvesnu krizu prošle godine zbog koje su prekinuli svoju vezu i Ksenija je tada uplovila u romansu sa mladim glumcem Pavlom Mensurom ( što nikada nije zvanično ni potvrdila, niti demantovala) , sada je između nje i Nikole ljubav sve jača, pa se mnogi pitaju da li će je uskoro i ozvaničiti.

Takođe, budući da je Ksenija vrlo brzo okončala avanturu sa tri godine mlađim glumcem i dala još jednu šansu svojoj dugogodišnjoj ljubavi, mnogi su bili srećni kada su videli da ponovo blista i da je između nje i Nikole sve u redu, a da li će stati na ludi kamen, ostaje vreme da pokaže.

Ksenija Knežević
foto: Instagram

Bonus video:

00:05

Ksenija Knežević

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.