OBDARENA STARLETA OTKRILA TAJNU KAKO IMATI BRUTALAN SE*S: Postoji 1 metoda, šokiraćete se kada čujete!
Foto: Instagram printscreen

i psiholozi potvrdili

OBDARENA STARLETA OTKRILA TAJNU KAKO IMATI BRUTALAN SE*S: Postoji 1 metoda, šokiraćete se kada čujete!

Ova metoda je dosta pomogla mnogim parovima koji su imali teškoća na ovom polju.

Objavljeno:

Kortni Kardašijan se kune u metodu kojom je poboljšala svoj seksualni život, a psiholozi kažu da je ona jedna od glavnih koju preporučuju mnogobrojnim parovima.

Da li ste čuli nekada za "seksualni post"? Ako niste, evo o čemu se radi. Možda vam se na prvu čini da bi ovaj post više odmogao nego pomogao, ali to baš i nije tako. Ovu metodu isprobala je i Kortni Kardašijan. Naime, ona je jednom prilikom otkrila da je sa verenikom Trejvisom Barkerom isprobala "ajurvedsko čišćenje", što znači da se odrekla s***a na duži vremenski period.

1 / 5 Foto: Profimedia

Prema njenim rečima, ovo iskustvo je poboljšalo njihov intimni odnos.

"Seksualni post može biti jedan od načina da parovi ponovo osete strast jedno prema drugom. To može biti od posebne pomoći parovima čiji s***ualni život ne postoji. Trik je u tome da obe strane budu suočene sa apstinencijom", rekla je dr Madlejn Mejson Roantri.

Ova metoda je dosta pomogla mnogim parovima koji su imali teškoća na ovom polju.

"Prekidač se okreće kada je ovako nešto zabranjeno. Nakon nekog vremena, parovi će otkriti da žele više onoga što im nije dopušteno. Preporučila bih vežbu pod nazivom "fokus na dodir", a parovi bi trebalo da odvoje neko vreme nedeljno, oko sat vremena, naizmenično da budu senzualni jedno prema drugome", savetuje je psihološkinja.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.