OBDARENA STARLETA SE OKRENULA OTPOZADI I SNIMALA GOLA?! Njena raspoloživost je NENORMALNA, zadnjica ČUDESNA! (FOTO)
Foto: Profimedia

šokirala

OBDARENA STARLETA SE OKRENULA OTPOZADI I SNIMALA GOLA?! Njena raspoloživost je NENORMALNA, zadnjica ČUDESNA! (FOTO)

Podsetimo, par je počeo da se zabavlja početkom prošle godine, a svi tvrde da je ova romansa drastično promenila Kortni.

Objavljeno: 10:23h

Najstarija sestra Kardašijan, Kortni Kardašijan, nedavno je objavila kratak snimak u kome je čak i obučena od glave do pete, a isti je ipak izazvao lavinu reakcija i komentara na društvenim mrežama i portalima širom sveta. Naime, Kortni je podelila video u kome paradira u "golom" kombinezonu, a pritom nije pokazala lice, već je fokus stavila na svoju obllu pozadinu.

Proslavljena 42-godišnjakinja na snimku nosi kombinezon u boji kože, a do te mere se stopio sa njenom kožom i prati liniju tela, da su mnogi pomislili na prvu da ova dama na sebi nema ništa!

Kortni Kardašijan, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

No, ona se zapravo odlučila za zavodljivi, seksi komad brenda SKIMS iza koga stoji njena sestra Kim Kardašijan. Na nekim fotografijama Kortni je pokazala i kako ovaj kombinezon izgleda izbliza, pa se vidi da ga krase detalji od pliša.

Kortni Kardašijan
foto: Instagram

No, najviše prašine izazvao je spomenuti snimak gde ona kombinezon nosi uz crne, duboke čizme, te na kom, verovatno sa namerom, njiše kukovima i zadnjicom. I dok su neki oduševljeni ovom objavom omalene Kortni, mnogi nisu prezali od uvreda i kritika.

No, atraktivna rijaliti zvezda se ne obazire na kritike, već uživa u sebi, svom telu i romansi sa bubnjarem Travisom Barkerkom, za koga se pre nekoliko meseci i verila. Podsetimo, par je počeo da se zabavlja početkom prošle godine, a svi tvrde da je ova romansa drastično promenila Kortni.

Ona je otkako je uplovila u vezu sa bubnjarem čak promenila i stil oblačenja pa je sada urbanija i naginje ka rokerskom imidžu. No, spekuliše se i da je tek uz njegovu ljubav i podršku pronašla i iskazala pravu sebe.

Kortni Kardašijan
foto: Profimedia

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.