SKRIVENA PORUKA BIVŠE DEVOJKE MILANA MARIĆA: Nakon saznanja da je u vezi sa Mijom Bjelogrlić, NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI!
Foto: Mondo/Goran Sivački

OGLASILA SE

SKRIVENA PORUKA BIVŠE DEVOJKE MILANA MARIĆA: Nakon saznanja da je u vezi sa Mijom Bjelogrlić, NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI!

Kako ne bi izneverila ni sebe, ni svoju prirodu, a ni svoje pratioce Pavlovićeva je strpljivo sačekala da se prašina oko nove životne etape njenog nekadašnjeg izabranika slegne.

Objavljeno:

Suzdržana i vrlo decentna ostala je bivša devojka Milana Marića, Jelena Pavlović, nakon što se doznalo da je svega par meseci od bolnog raskida sa njom glumac uplovio u vezu sa ćerkom Dragana Bjelogrlića, rediteljkom Mijom Bjelogrlić.

Mada vrlo aktivna i kitički nastrojena na Twitteru, bivša devojka Milana Marića nije se oglašavala. Zaćutala je, uprkos činjenici da oni koji je prate od nje očekuju bar rečenicu na pomenutu temu, ili bar čestitke zaljubljenom paru.

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić

Kako ne bi izneverila ni sebe, ni svoju prirodu, a ni svoje pratioce Pavlovićeva je strpljivo sačekala da se prašina oko nove životne etape njenog nekadašnjeg izabranika slegne, a onda se javnosti obratila rečenicom koja, ako je dobro proanalizirate, govori daleko više od onoga što se na prvi pogled čini.

- Sunce je pa zima ne ujeda - napisala je Jelena iznad fotografije na kojoj blista ogrnuta krznom. Očigledno je da Pavlovićevu situacija sa Milanom i MIjom nimalo nije dotakla, poput zime u martu, te da uživa u životu, spremna za nove izazove i ljubav.

Milan Marić
foto: Printscreen/Youtube, Damir Dervišagić

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.