EVO NA ŠTA JE MILAN MARIĆ BIO PRIMORAN ZBOG DRAGANA BJELOGRLIĆA: Konačno je izašlo na videlo, DA LI JE MOGUĆE?!
Foto: Nemanja Nikolić

ISPLIVALO

EVO NA ŠTA JE MILAN MARIĆ BIO PRIMORAN ZBOG DRAGANA BJELOGRLIĆA: Konačno je izašlo na videlo, DA LI JE MOGUĆE?!

Prema tvrdnji prijateljice mladog para, Mia i Milan su dokaz da se jednakosti privlače mnogo više nego suprotnosti.

Objavljeno: 14:32h

Milan Marić i Mia Bjelogrlić, ćerka Dragana Bjelogrlića, novi su selebriti par o kojem će se, nesumnjivo, tek pisati i pričati. Navodi se da njihova romansa cveta, ali da je glumačka zvezda bio u strahu od Bjeline reakcije, s obzirom na to da su radeći zajedno postali dobri prijatelji i saradnici.

Kako se tvrdi, varnice između Mie i Milana pojavile su se odavno, ali su romansu otpočeli tek pre nešto manje od dva meseca. Baš tada je talani Marić u potpunosti raskrstio sa prethodnom vezom, čiji je raskid na njegova ostavio prilično velike posledice.

1 / 5 Foto: Mondo/Goran Sivački

Budući da je oko Nove godine iseljavao svoje stvari iz stana bivše devojke Jelene Pavlović, nova ljubav mu nije bila na listi prioriteta. Ipak, susret na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja s maldom, lepom Miom, čija pojava i itelekt zaista nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, bio je sudbinski i sami pretpostavljate šta se dalje dešavalo.

Prema tvrdnji prijateljice mladog para, Mia i Milan su dokaz da se jednakosti privlače mnogo više nego suprotnosti.

"Poznaju se dugo, uvek su se dopadali jedno drugom.Imaju zajednički krug prijatelja, u istom su poslu, imaju slična interesovanja, gotovo ista mišljenja o istim temama, bilo da je u pitanju aktivizam za ženska prava, aktivizam za LGBT prava, političko mišljenje, pa čak i muzički ukus. Kada dvoje ljudi toliko toga dele, samo je bilo pitanje vremena kada će shvatiti da simpatije treba pretvoriti u nešto više. Svi njihovi prijatelji su oduševljeni ovakvim razvojem događaja i navijamo za njih", rekao je izvor za pomenuti magazin.

Mia Bjelogrlić
foto: Printscreen

Ipak, kako se dalje navodi, nedeljama su krili svoju romansu, i to baš zbog Mijinog oca - Dragana Bjelogrlića. Navodno na Milanovo insistiranje.

"Milan je proveo poslednje dve godine s Bjeom, što snimajući Tomu, što putujući tokom promovisanja ovog filma. Remek delo koje su zajedno stvorili i sav uspeh koji je došao, zbližio ih je i postali su veliki prijatelji, uz poštovanje koje Marić gaji prema Bjelogrliću, uzme li se u obzir da mu je na neki način uzor. To što je počeo da se zabavlja s njegovom ćerkom Milana je opterećivalo i odugovlačio je da izađe pred njega s tom informacijom", dalje kaže izvor.

Bjela, međutim, nije imao ništa protiv. Izvor tvrdi da nije imao nikakvu reakciju te da je svoju decu vaspitavao tako da sami biraju.

1 / 5 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Bonus video:

00:32

Milan Marić ulazi u zgradu

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.