PROMENIO PLOČU?! PETAR GRAŠO ŠOKIRAO SKANDALOZNOM IZJAVOM: "Velika je greška sa Hanom, drugačije sam zamišljao"!
Petar Grašo, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

šok

PROMENIO PLOČU?! PETAR GRAŠO ŠOKIRAO SKANDALOZNOM IZJAVOM: "Velika je greška sa Hanom, drugačije sam zamišljao"!

Petar je samo kratko prokomentarisao

Objavljeno:

Petar Grašo i Hana Huljić izgovorili su sudbonosno da u crkvi Svetog Dominika u Splitu, a na mrežama pojavio prvi snimak iz crkve.

Naime, nakon stupanja u brak mladenci su se poljubili, a u crkvi se čuo gromoglasan aplauz, što je njih dvoje nasmejalo.

Nakon ceremonije Petar i Hana izašli su ispred crkve, a na mladinom licu blistao je osmeh. Petar je samo kratko prokomentarisao da se nakon venčanja oseća kao muž.

Sada se glasio Petar Grašo, nakon što je pre mesec dana stao pred oltar sa svojom 15 godina mlađom izabranicom, ćerkom Tončija Huljića, Hanom Huljić i iznenadio javnost, budući da je saopštio da nije sve bilo idealno, niti kako je zamišljao da će biti.

Svadba Petra i Hane privukla je dosta pažnje, koja je, sudeći po rečima umetnika, pokvarila izvesne planove koje je imao oko samih detalja venčanja.

- Ako postoji dvoje ljudi koji manje žele da budu eksponirani van svog posla, onda smo to Hana i ja. Mediji su samo radili svoj posao, ne dogovaram se. Razgovarao sam sa prijateljima novinarima. Rekao sam im: „Ljudi, čemu više?!“ - otkrio je Petar za Rtl.hr.

1 / 8 Foto: Printscreen

Budući da je njihova svadba dosta bila medijski ispraćena, to im je, prema rečima Graša pomrsilo planove, jer su potpuno drugačije zamišljali sam dolazak u crkvu u Splitu, gde su obavili venčanje.

Bonus video:

04:02

Petar Grašo otkrio šta misli o Tončiju Huljiću: On je jedan brilijantan čovek!

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.