MAJA STALA NA CRTU ANI KORAĆ! STOMAK SE SLEPIO SA KIČMOM: Kakva su ovo nadmetanja, kakve LUDOSTI izvode sa telom?!
Foto: Instagram

hit!

MAJA STALA NA CRTU ANI KORAĆ! STOMAK SE SLEPIO SA KIČMOM: Kakva su ovo nadmetanja, kakve LUDOSTI izvode sa telom?!

Bivše zadrugarke Maja Marinković i Ana Korać odavno imaju sličan stil, a sada ih mnogi porede i zbog fotografija na Instagramu.

Objavljeno:

Naime, Ana je oduvek isticala svoj tanak struk zbog kog su mnogi sumnjali da koristi fotošop, a sada je Maja pokazala čime raspolaže.

Bivša zadrugarka uživa u raskoši Egipta, pa se tako skinula i u prvi plan stavila svoje obline i tanani struk u bikiniju.

"Ana Korać dobila konkurenciju, nema više najtanji struk", "Maja prevazišla Anu Korać, ima tanji struk od nje", "Ma ovo je sigurno fotošop", "Majo, bomba si", "Uživaj lepotice" - samo su neki od komentara.

Prema pisanju medija, Ana je za operaciju vađenja rebra dala 7.000 evra. Koraćeva je do sada operisala grudi, za koje je iskeširala 3.500 evra, nos je operisala više puta, što ju je koštalo 7.000 evra, u usne je stavljala hijaluron - 250 evra, pumpala je jagodice - 200 evra, mačije oči je platila 800 evra, a operisala je i zadnjicu u Turskoj i za to platila 5.000 evra, te je ukupno za korekcije i operacije izdvojila 23.750 evra.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.