DEVOJČICA KOJA JE POSTALA NAJPOZNATIJA SRPSKA STARLETA: Promenila je lični opis, na operacije dala PRAVO BOGATSTVO!
Foto: Instagram

au!

DEVOJČICA KOJA JE POSTALA NAJPOZNATIJA SRPSKA STARLETA: Promenila je lični opis, na operacije dala PRAVO BOGATSTVO!

Znate li ko je preslatko dete na fotografiji?

Objavljeno:

Starleta Ana Korać ne krije da za svoj fizički izgled može da zahvali plastičaru.

Ona je sad na svom Instagram profilu podelila fotografiju iz detinjstva, a malo ko bi poverovao da je ova preslatka devojčica sa slike sada po mišljenju mnogih "kraljica silikona".

Ana Korać
foto: Instagram

Naime, čini se da Ana Korać više vremena provodi kod plastičnog hirurga nego kod kuće. Za nekoliko godina potpuno je promenila lični opis. Većinu operacija uradila je u Turskoj, a počela je, kako to obično biva, od grudi i usana. Operaciju grudi u dva navrata platila je oko 3.500 evra, jer nije bila zadovoljna, pa je drugim odlaskom pod nož popravila nedostatke. U usne je tri puta stavljala hijaluron, a kako svaka intervencija košta 250 evra, to je ukupno 750 evra samo za usne.

1 / 5 Foto: Instagram

Više od prosečne plate Ana je dala za operaciju očiju, jer je želela da ima mačije, pa je za to morala da iskešira 800 evra. Kako bi joj čelo bilo zategnuto, hirurgu je platila 300 evra, a za pumpanje jagodica 200. Za blistav osmeh Ana je dala 2.000 evra, a onda je na red došla zadnjica. Tu je morala da izdvoji pet hiljada evra kako bi zahvat, koji se izvodio u Turskoj, imao ishod kakav je želela. Poslednjih dana se nagađa i da je u Turskor izvadila par rebara kako bi smanjila struk i da je za tu intervenicuju dala 7.000 evra.

Bonus video:

00:09

Espreso čestitke: Iva Grgurić

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.