ĆERKE SLOBODE I VOJINA PROVELE NOĆ SA NAŠIM POZNATIM JUTUBEROM: On objavio FOTKU pa sve ostavio OTVORENIH USTA!
Sloboda Mićalović, Foto: Dragana Udovičić

opa

ĆERKE SLOBODE I VOJINA PROVELE NOĆ SA NAŠIM POZNATIM JUTUBEROM: On objavio FOTKU pa sve ostavio OTVORENIH USTA!

Ovo će sve vrlo iznenaditi

Objavljeno: 20:44h

Ćerke Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića odlične su učenice, a pohađaju i muzičku školu, koja dodatno utiče na njihovu odgovornost. Mama i tata beskrajno su ponosni na njih, a sada je Sloboda konačno odlučila da ih pokaže javnosti i na "Instagramu" objavila prvu fotografiju sa svojim mezimicama, koje su lepotu očigledno nasledile od nje.

Mama Sloboda i tata Vojin potrudili su se da svojim devojčicama pruže bezbrižno detinjstvo, beskrajnu ljubav, podršku, ali i neophodno vaspitanje, koje je danas ključno u formiranju ličnosti mališana. Iako se trude da ih usmere ka vrednostima, koje su danas pomalo pomućene, Vojin kaže da svojim devojčicama ne uskraćuju ono što njihove vršnjakinje podrazumevaju kao sastavni deo svog dana.

Sa devojčicama provode vreme u prirodi, posvećeno razgovaraju, ali se trude i da ih zaštite od njihove velike popularnosti, jer kako poznati glumac kaže, neke priče mogle bi ostaviti ozbiljan trag na devojčice.

Mezimice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, Vera i Mila, sinoć su bili na premijere filma "Bilo jednom u Srbiji" u kojem ulogu tumači Sloboda Mićalović, a ćerke su joj bile velika podrška i oduševile su sve prisutne.

Sloboda se skoro oglasila baš povodom ćerki:

1 / 6 Foto: © ATA Images

- Mislim da nikome nije jednostavno da održi brak i tu je potrebno da ozbiljno ulažete jedno u drugo, mnogo tolerancije i razumevanja. Imam tu sreću da je Vojin stariji od mene deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i strpljiviji. On je taj koji često smiruje situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli u braku. Naš je stabilan, nimalo nije dosadan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim i da je drugačije, bilo bi mi dosadno. Ako se dve osobe nađu, kada je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše. Danas nije lako opstati u ovom ludilu gde svi jurimo za najosnovnijom egzistencijom. Veoma je teško u sve to udenuti ljubav i ne biti umoran za sve te stvari, ali uz razumevanje supružnika postaje mnogo lakše - rekla je Sloboda prenosi Story.

Ipak, Vera i Mila, uspele su i da oduševe i jutjubera i influensera Andriju Jovića, kojem su prišle da se slikaju sa njim, budući da prate njegov rad.

- Sinoć na premijeri filma “Bilo jednom u Srbiji” su mi prišle dve devojčice da se slikaju sa mnom jer me prate i na kraju rekle “Naša mama glumi u filmu, mi smo ćerke Slobode Mićalović”. Bio sam presrećan jer pre 10 godina sam ja bio taj klinac i imao isto godina kao one sada - napisao je Andrija na pomenutoj društvenoj mreži uz njegovu fotografiju sa glumicom.

Bonus video:

02:27

Sloboda Mićalović Fest

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.