DANAS JE ZOVU KRALJICOM MUZIKE I TVRDE DA IMA NAJLEPŠI GLAS U SRBIJI! Znate li ko je DEVOJČICA sa FOTKE?
Snežana Đurišić, Foto: Instagram printscreen/estradnimuzičkivremelov

opa

DANAS JE ZOVU KRALJICOM MUZIKE I TVRDE DA IMA NAJLEPŠI GLAS U SRBIJI! Znate li ko je DEVOJČICA sa FOTKE?

Da li možete da je prepoznate?

Objavljeno:

Ona je legenda narodne muzike, a na domaćoj sceni se pojavila sa devet godina, kada su je smatrali čudom od deteta.

Zbog pregršt hitova koje je snimila u dosadašnjoj karijeri prozvali su je i “kraljica narodne muzike”, a do sada je snimila preko četrdeset studijskih albuma.

Za svoj doprinos muzici dobila je niz priznanja, a jedni od njaznačajnijih su Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije, Estradno-muzička nagrada Srbije za životno delo…

Danas žirira u popularnom muzičkom takmičenju.

Znate li o kome je reč?

Radi se o Snežani Đurišić.

1 / 8 Foto: RTV Pink printscreen

Podsećamo, veza Snežane Đurišić i Vanje Miloševića, počela je nakon smrti pevačicinog supruga Slobodana, a pretvorila se u pravu bajku.

Dok je znatiželjna javnost i mediji prate u stopu, Snežana je retko davala izjave o svom privatnom životu, ali je jednom prilikom objasnila da se nada da će ljubav potrajati večno.

- Mi smo ljudi u godinama, ne možemo biti dečko i devojka, to je smešno. Da je trebalo da se venčamo, mi bismo to uradili. Ja sam to u nekoliko navrata objasnila. Ne postoji razlog da se venčamo. Imamo život iza sebe, imamo unučiće, nama je dobro u vezi u kojoj se nalazimo, a koliko će to potrajati Bog zna. Ja ću se moliti da to bude večno – rekla je umetnica jednom prilikom, prenosi „Svet“ .

Bonus video:

10:33

SNEŽANA ĐURIŠIĆ U ŠOKU! POTREŠENA ZBOG SMRTI MERIME NJEGOMIR: Ne mogu ovo više da podnesem, SERIJSKO ODLAŽENJE SA OVOG SVETA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.