"NE DIRAJ STOKO, MAJMUNE, NE DIRAJ DEBILU": Temperamentna Maja je ZAPALILA učešćem Veliki brat, danas je Amerikanka
Maja Đorđević, Foto: Printscreen/velikibrat

da li se sećatE?

"NE DIRAJ STOKO, MAJMUNE, NE DIRAJ DEBILU": Temperamentna Maja je ZAPALILA učešćem Veliki brat, danas je Amerikanka

Ona je učesnica prvog Velikog Brata

Objavljeno:

Veliki brat (engl. Big Brother) je srpska verzija međunarodnog rijaliti šoua Veliki Brat. Rijaliti je sniman i produciran u Beogradu od strane Emošon produkcije.

Na početku, rijaliti se fokusirao na srpsku produkciju sa takmičarima iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Od treće sezone se priključuju takmičari i iz Makedonije. Za četvrtu sezonu emiter i produkcija RTL se priključuje i audicije su održane u Hrvatskoj.

Maja Đorđević učestvovala je u prvoj sezoni rijaliti šou programa "Veliki brat". Bila je aktuelna te 2006. godine, a svi su je zapatili kao devojku koja je bila vrlo temperamentna i bez dlake na jeziku.

1 / 11 Foto: andrew h. walker, zorna jevtić

Njene čuvene povike: "Ne diraj mi peškir" neće nikada zaboraviti fanovi pomenutog rijalitija. A ostaće upamćene i svađe sa ostalim ukućanima.

Psovke koje je izgovorila Nišlijka kada je shvatila i da posle bezbroj upozorenja: "Ne diraj mi peškir" istog nema, se prepričavaju i dan danas.

"Znači tol'ki kreten sam bila da sam napisala 'ne diraj'. Znači ne diraj, stoko, majmune, ne diraj nakazo!", vikala je ona.

Posle izlaska iz rijalitija Maju smo kratko mogli da gledamo kao pomoćnicu voditeljke Ane Mihajlovski ali je veoma brzo otišla iz Srbije i preselila se u Las Vegas.

Ona danas tamo živi, a evo kako sada izgleda:

1 / 9 Foto: prentscreen/youtube/ Big Brat

Bonus video:

03:36

SESTRIĆ UPOKOJENOG PATRIJARHA NE KRIJE TUGU: Muk i žalost! Teško ćemo se oporaviti od GUBITKA! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.