"OLIVERA JE ZVALA I INSISTIRALA DA SE SVE OBRIŠE, IZBIO JE PROBLEM": Neprijatnost sa udovicom od Balaševića!
Foto: Printscreen

au!

"OLIVERA JE ZVALA I INSISTIRALA DA SE SVE OBRIŠE, IZBIO JE PROBLEM": Neprijatnost sa udovicom od Balaševića!

Pevačica Marija Šerifović progovorila je o zabrani da se u "Zvezdama Granda" izvode pesme pokojnog muzičara Đorđa Balaševića, a dotakla se i pobednice "Pesme za Evroviziju" Konstrakte.

Objavljeno:

Marija Šerifović je otkrila šta je udovica Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, tražila tokom jedne sezone takmičenja "Zvezde Granda".

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

- Ima problema, to se kod Đoleta dešavalo. Meni se dešavalo kad je Mahir izvodio pesmu Đorđa Balaševića. Bilo je u takmičenju takvih problema i pre, ali se, iz nekog razloga, supruga njegova javila i tražila da snimci budu obrisani, insistirala. Nisam imala kontakt sa gospođom, ali je bio problem, ja to poštujem, ne znam koji je tačan razlog. Tad sam ja jedino imala problem tog tipa - kazala je Marija, pa se dotakla pesme koja će Srbiju u maju predstavljati na "Evroviziji" u Italiji.

Olivera Balašević
foto: Instagram

- Srbija i te kako kad želi može da glasa u bilo kom takmičenju. Konstraktina pobeda me nije iznenadila. Imam zdravstvenu knjižicu, hvala na pitanju (smeh) - istakla je Šerifovićeva.

- Ne znam Konstraktu, ali ću navijati zdušno. Mislim da će oni proći dobro na "Evroviziji". Zorja je ostvarila odličan uspeh, to joj je poruka da ono što radi radi dobro - dodala je Marija

Bonus video:

00:24

ŠTA SAM DOČEKALA, DA SEDIM SAMA I PIJEM: Marija Šerifović napravila žurku, nazdravlja, a u pozadini trešti muzika!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.