OVAKO SU POZNATI ŽIVELI PRE NEGO ŠTO SU SE OPARILI: Naša VELIKA ZVEZDA prodavala KINESKE STVARI, a oni NOVINE!
Estrada, Foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Production

opa

OVAKO SU POZNATI ŽIVELI PRE NEGO ŠTO SU SE OPARILI: Naša VELIKA ZVEZDA prodavala KINESKE STVARI, a oni NOVINE!

Jedna od naših najvećih zvezda Lepa Brena ne krije da je u mladosti radila kao bebisiterka, a u tom periodu čuvala je pevačicu Anu Štajdohar

Objavljeno:

Mnoge poznate ličnosti nisu mogle ni da sanjaju da će nekada živeti u raskošu, budući da su se nekada bavili "običnim poslovima", i nisu zarađivali kao što je to slučaj danas.

Naime, neki od njih su osetili na svojoj koži siromaštvo, ali su se kroz život vodili radom i trudom, pa samim tim danas uživaju u plodovima svega toga.

Pevačica Goca Tržan u svojoj velikoj ispovesti otkrila je da nikada nije čekala da joj novac padne sa neba, već je u ranoj mladosti počela da radi i zarađuje. Nije se libila nijednog posla, pa je tako kao tinejdžerka prodavala sladoled.

1 / 4 Foto: Youtube/Printscreen/IDJVideos.TV

- Na letnjem raspustu 1992. godine odlučila sam da zaradim neki dinar, pa sam preko omladinske zadruge potražila posao. Motiv su mi bile mnoge neispunjene želje i smatrala sam da je najbolje ako sama zaradim za sve neophodne sitnice. Bila sam veoma zadovoljna poslom prodavačice sladoleda, pogotovo zato što sam zarađivala veoma pristojno i sebi mogla da priuštim mnoga zadovoljstva. Od tada sam samostalna i nikad više od roditelja nisam zatražila džeparac - rekla je ona.

Jedna od naših najvećih zvezda Lepa Brena ne krije da je u mladosti radila kao bebisiterka, a u tom periodu čuvala je pevačicu Anu Štajdohar. Ona je posao dadilje radila tokom studentskih dana, kako bi zaradila novac za život u Beogradu, dok je studirala turizam.

1 / 4 Foto: Youtube printscreen

Momčilo Bajagić Bajaga se muzikom bavio od detinjstva, ali je u prvom razredu gimnazije poželeo da sam zaradi svoj dinar. Malo ko zna da je tada sa drugarima kupovao veštačku kinesku svilu, koju su farbali u crno i prodavali je u Knez Mihailovoj ulici.

- Prve pare sam zaradio pre nego što sam počeo da sviram, iako sam vrlo rano počeo da se profesionalno bavim muzikom. Recimo, još kada sam bio prvi razred gimnazije, imali smo neke bendove koji su bili, kako bih rekao, neprofitabilni i sećam se da smo kupili onu veštačku kinesku svilu, da smo je farbali u crno i prodavali u Knez Mihailovoj kao ešarpe. Te ešarpe su izgledale fenomenalno kada se ofarbaju i kada se ispeglaju, ali čim ih staviš, to se izgužva i ne liči ni na šta - rekao je svojeveremeno Bajaga.

Pevača Slobu Radanović javnost je upoznala tokom takmičenja u "Pinkovim Zvezdama", a potom i u rijalitiju "Zadruga", dok je pre toga bio anoniman mladić iz Zrenjanina. On u mladosti nije zarađivao od muzike, već je imao potpuno drugo zanimanje.

- Dok se nisam bavio muzikom radio sam kao klinac u obezbeđenju i tada sam radio Novu godinu, provodio sam je radno pa mi ništa to nije novo... Ali, Badnje veče i Božić je nešto što volim, što ostavljam za porodicu i najlepše se osećam kod kuće - ispričao je Radanović u "Premijeri".

1 / 4 Foto: Printscreen Magazin In

Voditeljka Sanja Marinković već godinama se bavi novinarstvom, a studije je završila u Beogradu. Ona je deo svog života provela u Londonu, a onda je otkrila šta je radila tamo.

- Završila sam studije novinarstva u Beogradu, odsek iz Londona. U Londonu sam samo radila u pekari i u butiku, prodavala farmerke - izjavila je Marinkovićeva.

Glumac Andrija Milošević bio je prinuđen da radi bilo šta kako bi zaradio za hleb.

1 / 2 Foto: Promo

- Bio sam jedno godinu i po dana u Podgorici u srednjoj muzičkoj gde sam bio teorijski smer, ali sam svirao klavir. Prvu godinu sam bio vrlo dobar, ali sam drugu popustio, počeo sam da bazam po ulicama i tako dalje. Tada sam radio kao kolporter, prodavao sam popularne novine “Podgorički grafiti”. Radio sam to sa drugovima, čak smo po stanovima išli. Tako smo malo zarađivali, za burek uglavnom - otkrio je Milošević.

Pevačica Indira Radić dugi niz godina je prisutna na našm estradnom nebu, međutim, malo ko zna da se, pre nego što se proslavila, bavila potpuno drugačijim poslom. Muzika joj je oduvek bila prva ljubav, ali je njena majka smatrala da bi trebalo da se ostvari u nečemu drugom. Tako je Indira radila kao medicinska sestra u Zagrebu.

- Najviše zbog majke, koja nije želela da postanem pevačica, ja sam upisala medicinsku školu. I daljina mi je predstavljala problem. Najbliža muzička škola bila je u Banjaluci, ali je taj grad od Dragalovaca udaljen gotovo šezdeset kilometara. Sa druge strane, Doboj, koji je skoro upola bliži, imao je samo medicinsku školu. Odabrala sam da putujem svakoga dana, ali da spavam kod kuće - rekla je Indira.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.