PONAŠA SE BAŠ ONAKO KAKO I IZGLEDA:On je NAJBEZOBRAZNIJI SRPSKI TIKTOKER, cepa HILJADE EVRA i misli da je zanimljiv
Strahinja Damnjanović, Foto: Printscreen/tiktok/Strahinja Damnjanović

fuj

PONAŠA SE BAŠ ONAKO KAKO I IZGLEDA:On je NAJBEZOBRAZNIJI SRPSKI TIKTOKER, cepa HILJADE EVRA i misli da je zanimljiv

Pratioci u komentarima su uglavnom bili šokirani i postavljali pitanje zašto ne donira taj novac ako mu već ništa ne znači

Objavljeno:

Influenser Strahinja Damnjanović, poznatiji kao Strale TKD, još jednom je šokirao javnost i brojne pratioce na društvenim mrežama kada je u jednom beogradskom kazinu pocepao vaučer vrednosti 560.000 dinara.

– Pocepana petogodisnja plata profesora koji je govorio da nema nista od mene – napisao je Strahinja uz šokantan snimak na kom pokazuje kako cepa tiket.

Pratioci u komentarima su uglavnom bili šokirani i postavljali pitanje zašto ne donira taj novac ako mu već ništa ne znači, a bilo je i onih koji su ga zbog takvog postupka žestoko izvređali.

“I šta si sad postigao time?”, “Ti si to pocepao, a deca koja nemaju hleba i vode neka umiru”, “Koja seljačina”, “Bravo, a neko nema da jede”, samo su neki od komentara korisnika Instagrama koji su bili šokirani prizorom.

Strahinja je, inače, poznat široj javnosti kao brat influenserki Sare i Anje TKD, ali kao i jedan od najpopularnijih tiktokera među omladinom. Na njegovom instagram profilu se mogu naći slike sa brzim i preskupim automobilima kao i satovima, firmiranom odećom. Postavlja se pitanje – kako ovakav sadržaj utiče na mlade ljudi kojima su takve osobe idoli?

Definitivno da je među influenserima postalo maltene takmičenje ko će više novca potrošiti i ko će luksuznije živeti, a čini se da Strahinja polako preuzima primat u tom sramnom ponašanju.

Bonus video:

00:36

VESELI SE SRPSKI RODE: Hit snimak! Kenijka peva kao da je rođena u Zaječaru

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.