SALE TROPIKO JOŠ UVEK JOVANU ZOVE SUPRUGOM: Kupio joj je i POKLON, sledi veliki OBRT?
Sale Tropiko i Jovana Pajić, Foto: Damir Dervišagić

AU

SALE TROPIKO JOŠ UVEK JOVANU ZOVE SUPRUGOM: Kupio joj je i POKLON, sledi veliki OBRT?

Inače, juče je održan spektakularni koncert Tropiko benda povodom Dana žena ispred beogradskog tržnog centra na Paliluli

Objavljeno:

Aleksandar Cvetković Sale, frontmen i pevač benda "Tropico", otkrio je da, iako se razveo od Jovane Pajić, nije se libio da joj kupi poklon za Dan žena.

- Osmi mart sam čestitao svima, drugaricama, devojci koja radi u teretani, mami, ženi - kaže pevač otvoreno iako su i on i Jovana pre par meseci javno priznali da se razvode.

- Ćerke su u vrtiću pravile poklon za mamu, kao i svake godine - kaže Sale i dodaje da ne greši kada kupuje poklon, te da su to mahom knjige.

- Naravno da sam i Jovani kupio poklon i to baš knjigu - 12 pravila za život protiv haosa - priznaje Sale kroz osmeh za 24sedam.rs i dodaje da i dalje ima ženu.

1 / 7 Foto: Emilija Jovanović

Inače, juče je održan spektakularni koncert Tropiko benda povodom Dana žena ispred beogradskog tržnog centra na Paliluli.

Ovaj scensko-muzički spektakl, uprkos hladnom vremenu, posetilo je nekoliko hiljada sugrađana koji su uživali u dvočasovnom izvođenju najvećih hitova popularnog benda. Koncert je održan na inicijativu Gradske opštine Palilula kao poklon svim damama.

Podsetimo, pevačica Jovana Pajić i Aleksandar Sale Cvetković početkom decembra prošle godine javno su priznali da se razvode, posle deset godina braka.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva tada za medije.

Inače, Jovana i Sale iz braka imaju dve ćerke - Helenu i Đinu.

Bonus video:

00:13

SALE TROPIKO PREKINUO TIŠINU! Pevač posle razvoda od Jovane iznenadio na mrežama: Prvi put posle nekoliko godina ovo vidi iz STANA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.