MARIĆU NEĆE BITI DOBRO! Oženjeni muškarac PRIRIREDIO IZNENAĐENJE Vesni Radusinović: Posebno za nju, ČAK NA ADRESU!
Foto: © ATA Images

ZAINTRIGIRALI

MARIĆU NEĆE BITI DOBRO! Oženjeni muškarac PRIRIREDIO IZNENAĐENJE Vesni Radusinović: Posebno za nju, ČAK NA ADRESU!

Njenim pratiocima javili su se razni scenariji u glavi, tako da je njena objava privukla veliku pažnju medija i javnosti.

Objavljeno:

Vesna Radusinović cenjena je među kolegama i voljena među prijateljima, a činjenica je da joj ni udvarača nikada nije falilo, stoga ne čudi kada se na dan žena 8. marta pohvalila velikim brojem buketa, koji su pristigli na njenu adresu.

Nekadašnja novinarka i urednica, uveliko spisateljica, najlepši buket dobila je od emotivnog izabranika, autora emisije “Ćirilica” Milomira Marića i sina Vedrana. Uprkos tom nesvakidašnjem cvetnom aranžmanu najveći utisak na nju ostavilo je cveće koje je dobila od supruga poznate muzičke zvezde. Reč je o mužu pop pevačice Ane Bebić, IT stručnjaku Ivanu Đoliću.

Ana Bebić
foto: Instagram

Prelepim belim ružama, koje joj je u ime dana žena Bebićkin muž poslao, Vesna se pohvalila na društvenim mrežama uz opis - i čednu belinu proleća, da bi zatim pored njegovog “Instagram” imena dodala plavo srce, što je privuklo medijsku pažnju.

Kakvi god scenariji da su se njenim pratiocima tada javili u glavi, činjenica je da su Ivan Đolić i Vesna Radusinović isključivo prijatelji, dugogodišnji, među kojima vlada uzajamno poštovanje i uvažavanje.

Ana Bebić
foto: Instagram

Bonus video:

01:32

Marić: Miloševići su hteli da kupe tuđu pamet

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.