ANA BEKUTA NAKON MRKINE SMRTI DONELA ČUDNU ODLUKU: Neće smeti da PREKRŠI, detalji novog živote SVE MENJAJU?
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ, ZORANA JEVTIĆ

OTKRIVENO

ANA BEKUTA NAKON MRKINE SMRTI DONELA ČUDNU ODLUKU: Neće smeti da PREKRŠI, detalji novog živote SVE MENJAJU?

Nije nepoznanica da od novembra prošle godine kada je Mrka preminuo Bekuta ne može da se oporavi.

Objavljeno:

Pevačica Ana Bekuta neutešna je zbog gubitka emotivnog partnera, političara Milutina Mrkonjića. Njegov odlazak je na pevačicinom licu ostavio suze, a uprkos velikoj boli koju oseća, ona je nastavila hrabro kroz život dalje.

Posle smrti Mrke, Bekuta još uvek nije spremna da se oglasi u medijima, a prema saznanjima, to neće ni učiniti sve dok se ne navrši godinu dana od njegove smrti.

1 / 5 Foto: © ATA Images

Od izvora bliskog pevačici saznaje se da Bekuta čak neće ni pevati u srpskoj prestonici sve dok se ne održi godišnji pomen njenom partneru, kako bi ga u potpunosti ispoštovala i time pokazala kakav su imali odnos tokom zajedničkog života.

Medijske ekipe su imale priliku da vide pevačicu na snimanjima muzičkog šou programa "Zvezde Granda", ali ih ona samo ljubazno pozdravi. Od porodičnog gubitka nije bila raspoložena da priča o temi koja sve zanima - o tome kako se oseća posle svega i kakav je njen život bez Mrkonjića.

Nije nepoznanica da od novembra prošle godine kada je Mrka preminuo Bekuta ne može da se oporavi, a o tome svedoče i reči komšija iz njenog kraja. Kako su oni objasnili, Bekuta dugo nije izlazila iz stana u kom je živela sa Mrkom, a kada je odlučila da pogleda javnosti u oči bila je ubledela i otečena od plakanja za partnerom.

Podsetimo, Mrkonjić je preminuo 27. novembra u 80. godini na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, gde se poslednjih nedelja lečio zbog izraženih srčanih smetnji i tegoba. Bekuta se hrabro držala sve vreme i nadala da će doći do poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja. Međutim, njegovo srce nije izdržalo. Političar je sahranjen 2. decembra u Aleji zaslužnih građana.

Milutin Mrkonjić
foto: Ana Paunković / Nikola Anđić / printscreen

Bonus video:

00:10

Ana Bekuta se pojavila na snimanju zvezde Granda

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.