ALEKSANDRINA PORODICA NIJE ZA DEJANA: Tvrde da ju je ISKORISTIO, oglasila joj se SESTRA!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

šok

ALEKSANDRINA PORODICA NIJE ZA DEJANA: Tvrde da ju je ISKORISTIO, oglasila joj se SESTRA!

Oglasila njena rođena sestra Jelena Nikolić i ispričala šta ona misli o celokupnoj situaciji

Objavljeno:

Tokom sinoćne emisije "Gledanje snimaka" došlo je do svađe Dejana Dragojevića i Aleksandre Aleks Nikolić koji su odlučili da stave tačku na svoj emotivni odnos.

Tokom cele noću su se vodile rasprave između ovog ljubavnog para, a na kraju su zaspali u hotelu svako na svojoj strani.

Za jedan portal se oglasila njena rođena sestra Jelena Nikolić i ispričala šta ona misli o celokupnoj situaciji, kao i da li bi trebalo da obnove ljubavnu romansu:

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Pogledala sam snimke, ispratila sam sve i u šoku sam. Nisam to očekivala, ona ima strah da se on ne vrati Dalili, ali i on želi da bude sam to je sigurno, a i normalno. Iz braka je ušao u vezu i to je sve normalno. Neka malo razbistri glavu, pa neka popričaju. Ja bih rekla da je on dobar, fin, neiskvaren ali ovaj potez je bezveze. Ušao je vezu, hteo je to i sada ne može - počela je priču Jelena.

- Ona se zaljubila u njega i to jako, a on nije nema on emocije. Iskoristio je, to je bila njegova taktika da proba nešto novo, ali i dalje voli svoju ženu. To je jače od njega. Aleks mu posvećuje pažnju i sve, ima ona kvalitete ali ne vidi on to sada, verovatno mu je Dalila i dalje pred očima. Smuvao se sa Aleks samo da bude jedan na jedan sa Dalilom ali nije sposoban da ovo iznese do kraja - izjavila je Jelene Nikolić, rođena sestra Aleksandre Nikolić.

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić raskinuli su svoju vezu koja je započela nakon njegovog kraha braka pred kamerama rijalitija Zadruga 5, a iz ovih razgovora zaključuje se da je razlog za raskid Dejanova bivša supruga, Dalila.

- Ti si ovde ušla, imaš život. Ja nemam. Sve me vraća na staro, a to staro me je uništilo. Stalno mi je u glavi ono što je bilo. Ti kada me pitaš nešto i vratiš me bude još gore. Rizičan sam, nisam trebao da ulazim u ovo - rekao je Dejan.

1 / 6 Foto: Youtube/Zadruga

- Ne znam šta da ti kažem. Kako da ti pomognem. Ne znam, hoćeš da se izbegavamo? Da li ti je tako lakše? - pitlaa je Aleks.

- Nema potrebe da se izbegavamo, radi šta hoćeš. Kako god ti misliš da treba - odgovorio je.

- Lepo sam te pitala, da li misliš da treba da se klonim? Da li te gušim? Hoćeš da se sklonim, da ti ne prilazim? - nastavljala je Nikolićeva.

- Ja ti kažem radi kako hoćeš, kako ti misliš da treba. Ja imam strah od budućnosti, strah od mnogih stvari - rekao je Dragojević.

- Ako si se zaljubila, skloni se, jer ako si se mnogo zaljubila ne želim da te povredim, ako ne mogu da ti uzvratim - naveo je Dejan.

- Reci mi direktno. Hoćeš da se sklonim, samo reci? Skloniću se - govorila je Aleks.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.