OVAKO JE CAR TUKAO DALILU: Ovde je cela kompilacija MORBIDNIH scena u Zadruzi!
Foto: Printscreen

šok

OVAKO JE CAR TUKAO DALILU: Ovde je cela kompilacija MORBIDNIH scena u Zadruzi!

Međutim, ta jaka, iskrena ljubav raspršila se ko kula od karata prvi put i to zbog Maje Marinković

Objavljeno: 10:38h

Od početka veze između Dalile Dragojevića i Filipa Cara izaziva ogromnu pažnju, pre svega jer je Dalila prevarila pred njegovim očima muža Dejana.

Dragojevićeva se toliko zaljubila da nije marila za Dejanova osećanja, predala se Caru, a potom su i u Zadruzi potpisali i papire za razvod za brak.

Međutim, ta jaka, iskrena ljubav raspršila se ko kula od karata prvi put i to zbog Maje Marinković.

Maja je bila jedan od uzroka njihovih prvih svađa. Dalila je bila izuzetno ljubomorna na starletu, pa je demolirala hotel u kojem su boravili ona i Car i tom prilikom mu je razbila parfem.

Car je tada izneo brojne uvrede na njen račun, dok ga je ona šamarala.

Jednom prilikom Dalila je uhvatilo pomračenje umra, ispesničila je Cara jer joj je prebacivao da se muvala sa Marko Osmakčić, koji je u jednom trenutku zapomagao da je mu je čak slomila prst.

Car je pošto su se pomirili počeo veoma agresivno da se ponaša prema Dalili. Nekoliko puta ju je pljunuo direktno u lice.

Varnice između njih zbog ljubomore planu u sekund, pa je tako jednom nogama išutirao iz kreveta.

Filip je ljubomoran na sve muškarce koje su i jednom pričali sa Dragojevićevom, pa je tako bio ljubomoran na Stefan Karić. Nakon čega ga je ona uštinula, a on joj je vratio čupanjem i šutiranjem.

Poslednja u nizu je i brutano gađanje limenkom u glavu, kada ju je direktno pogodio u lice

Koliko su te tuče i svađe česte i brutalne, otkriva i činjenica da je Dallilin otac Huso Mujić, koji žesto kritikuje i osuđuje ćerku jer je na takav način ostavila supuga Dejana, sad promenio ploču uplašen da bi Filip Car, mogao da mu ubije ćerku.

- Nije mi dobro, iovako ne izlazim od sramote i bolesti iz kuće. Najbitnije mi je da, ako mogu, spasem Dalilu i pošaljem je na lečenje i oporavak. Niko mi se iz produkcije nije javio, zvao sam ih opet hiljadu puta, oni očigledno dopuštaju nasilje. Zvaću kasnije ambasadu da mi pomognu, ne znam više šta da radim. Ako tamo ostane zajedno sa Carem, to smeće od čoveka će mi ubiti ćerku - ispričao je potreseni Huso za Kurir.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.