SOFIJA UNA VRAĆENA U BAR, KSENIJA OSTALA U POTPUNOM ŠOKU: "Ivanu je Ksenija TAKTIKA, GLEDA U MENE dok grli nju"
Foto: Espreso.rs

ESPRESO VIDEO

SOFIJA UNA VRAĆENA U BAR, KSENIJA OSTALA U POTPUNOM ŠOKU: "Ivanu je Ksenija TAKTIKA, GLEDA U MENE dok grli nju"

Učesnici su bili vrlo iznenađeni, dok su u najvećem šoku definitivno bili Ivan i Ksenija

Objavljeno: 15:37h
Lazar Stanušić
Ermin Biberović

Ostalo je svega četiri nedelje do kraja prve sezone rijalitija "Bar". Kako se kraj bliži tako su odnosi napetiji, a produkcija najgledanijeg zbavnog programa kod nas rešila je da "zabiberi" dodatno.

Neko ko je definitivno obeležio ovu sezonu je Sofija Una Manić koja je na iznenađenje svih tokom jučerašnjeg dana vraćena u rijaliti, te tako ponovo postala deo najgledanije ekipe.

Espreso.rs je odmah sišao u prostorije Bara u Vlajkovićevoj 8 da proveri kakva energija vlada kod učesnika i kako su prihvatili Sofijin povratak.

Učesnici su bili vrlo iznenađeni, dok su u najvećem šoku definitivno bili Ivan i Ksenija, to možete videti večeras u 22:45h samo na Kurir televiziji.

1 / 7 Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, Sofija je prva Ivanova devojka u rijalitiju sa kojom je imao buran odnos, a nakon njenog izbacivanja on je uplovio sa Ksenijom u romansu koja intrigira domaću javnost.

Pokušali smo da okupimo i Kseniju i Sofiju, ali je popularna plavuša odbila da stane zajedno sa Unom pred objektiv naše kamere, te smo razgovarali samo Manićevom.

"Moji Sven, Darko, Aleksa, Rade i Rada su divni ljudi koji su odmah skočili da me pozdrave i vrlo su se obradovali kada su me ugledali". - započela je Sofija, a onda nastavila:

"Kada me je Ksenija videla nije joj se samo poljuljao kavez, već život, a tek će joj se ljuljati život i dok sam ovde, ali i posle rijalitija. Ona se mene plaši, trebalo je da bude ovde, a nije smela da dođe, videla sam da je prsla i odmah zgrabila Ivana da ga ljubaka i grli, te smatram da je pravi potez što sam sada došla." - zaključila je Sofija Una.

Nismo mogli, a da ne primetimo kako je Ivan bio vrlo uznemiren nakon njenog povratka, te smo je pitali da nam prokomentariše tu situaciju.

1 / 6 Foto: Printscreen

"Ivan se sledio, ja kada sam se i na žurki pojavila on je ostao šokiran. Ja sam uhvatila njegov pogled i primetila sam da me odmerava od glave do pete, te verujem da mu je jasno šta je propustio. Ja sam ovde jer smatram da ova kuća zaslužuje prave ljude koji su unikatni i drugačiji."

Pitali smo je i da li misli da će Ivan i Ksenija opstati i van rijalitija.

"Apsolutno ne. On je meni rekao i dok još nisam ispala prvi put da sve radi iz inata, poručio mi je da ga samo gledam šta će raditi i da će sve što bude radio biti zbog mene jer sam dovodila goste za sto, a tu su ga već pucali kompleksi, jednostavno Ivan je jedan prost i agresivan dečko i tu je tačka."

Sofija nam je otkrila i nešto što nas je sve iznenadilo:

"Ivan je grlio Kseniju, a iza njenih leđa je odmeravao i gledao mene, toliko o tome u koga je zapravo on zaljubljen."

Sofija nam je otkrila još mnogo drugih skandaloznih informacija, koje ćete saznati i ostati u potpunom šoku ako pogledate video intervju sa njom koji se nalazi ispod:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.