OVA SLATKA DEVOJČICA JE DANAS ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE! Espreso je došao do EKSKLUZIVNIH FOTKI: Znate li ko je?
Rijaliti zvezda, Foto: Privatna arhiva

au, ČOVEČE!

OVA SLATKA DEVOJČICA JE DANAS ZVEZDA SAJTA ZA ODRASLE! Espreso je došao do EKSKLUZIVNIH FOTKI: Znate li ko je?

Postala je i ljubiteljka plastičnih operacija i korekcija!

Objavljeno:

Atraktivnu plavušu danas smatraju najzgodnijom rijaliti zvezdom trenutno, a nekada je bila pravo nevinašce.

Ono što je najskandaloznije kod nje je njeno trenutno zanimanje - onli fens model. Ona se fotografiše i snima gola, a sve to prodaje na ovoj platformi. Kako smo saznali, jedna je od popularnijih devojaka sa tog sajta, a verujemo i da je zarada dobra.

Espreso je došao u posed nikad pre viđenih fotografija iz perioda kada je ova rijaliti takmičarka bila mala, Ono što možemo da vidimo je da je ona prirodna plavuša, kao i da je uvek bila lepa, iako je ljubiteljka estetskih korekcija.

Ksenija Kranjec
foto: Espreso

Ono što je još zanimljivo u vezi atraktivne plavuše

Mnogi komentarišu to da je je ona želela da izbaci Misicu, sa kojom je u lošim odnosima, iz rijalitija samo da bi imala lakši prilaz Ivanu, njenom bivšem. Sada se Sofija Una vratila u rijaliti pa se očekuje prava bura!

Ako još uvek niste pogodili o kome je reč mi ćemo vam pomoći. Ovo je Ksenija Kranjec, učesnica rijalitija "Bar" na Kurir televiziji.

1 / 4 Foto: Espreso

Ksenija, koja je već prekaljeni rijaliti učesnik, budući da je u Sloveniji učestvovala u Velikom bratu, a u Srbiji je bila u Parovima, nikada nije krila da je imala estetske korekcije i da ih prosto obožava. Koliko vremena i novca troši na svoj izgled nikad nije krila i javno je govorila.

Prvo je operisala grudi koje su joj jako smetale, budući da je želela oduvek da ima bujniji dekolte.

Pošto je mnoge zanimalo šta je sve sredila na sebi, Kesnija je na društvenoj mreži odlučila da pratiocima otkrije sve svoje izmene i to samo na licu.

1 / 7 Foto: Printscreen

Pa je tako objavila fotografiju gde je obeležila sve korekcije - obrve, brada, jagodine, nos, kapci...

"Da se ne sikirate mnogo koliko sam imala operacija... Mnogo...", napisala je Ksenija pre tri godine na Fejsbuku.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Bonus video:

00:25

Espreso čestitke: Vera Matović

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.