MENSUR CELU NOĆ PLAČE U ZADRUZI, SADA JE JUTRO I JOŠ UVEK RONI SUZE: Ovo je možda i NAJŠOKANTNIJI razlog!
Foto: Printscreen

šok

MENSUR CELU NOĆ PLAČE U ZADRUZI, SADA JE JUTRO I JOŠ UVEK RONI SUZE: Ovo je možda i NAJŠOKANTNIJI razlog!

Inače, odluka rijaliti zvezde Miljane Kulić da nastupa po klubovima naišla je na oduševljenje jednih

Objavljeno:

Mensur Ajdarpašić je ovog jutra promenio sve emocije, naime, on se nakon vrelih strasti sa Milicom Veselinović u spavaćoj sobi setio zakletve koju je dao rođenom bratu da se sa njom neće pomiriti, pa je počeo da plaće na sav glas. Ona mu je odmah pala u zagrljaj, te je usledilo dugo tešenje!

Je li ti poslao Adrijan nešto - pitala ga je Milica.

Nije, samo za rođendan - plakao je Mensur.

Nemoj, ajde molim te, kad te molim - tešila ga je Milica.

Inače, odluka rijaliti zvezde Miljane Kulić da nastupa po klubovima naišla je na oduševljenje jednih, kao i na oštre osude drugih, te je novopečena pevačica rešila da istera stvari na čistac.

- Dragi moji prijatelji, samo su se pronašli ljubomorni, iskompleksirani i neuspesi u svakom pogledu, pa su komentarisali moj nastup u Zagrebu. Kao prvo, ja nisam pevačica niti ću biti. Jednostavno, ne znam da pevam, to jest, pevam na svoj način. Otišla sam da pozdravim divne ljude koji su se sa mnom spojili, plakali, pevali, tugovali. Toliko dugo me zovu i stalno sam obećavala da ću ih posetiti, pa je došao i taj dan. - piše pa nastavlja:

E, sad nek pozovu pozvane da vidim kako će njih dočekati, a ja im želim da zarade za dve večeri upola manje od mene, a biće prezadovoljni, kao nikad dosad. Mogu da me mrze, mogu da mi se rugaju, da me loše iskomentarišu, ali ne mogu da mi oproste što me narod voli svugde u svetu. Čekajte me, srećni ljudi, dolazim svugde u svetu gde želite da se družimo. Sad ću namerno pevati ovako debela, a ljubomorne duše neka... - poručila je u svom maniru Miljana.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/miljana_kulic_official

- Onaj šuglja Gavrilović što sam mu u "Parovima" rekla da ne može da napuni ni salu mesne zajednice, sada vidi da sam u pravu. Onaj iskompleksirani našminkani "šoumen" sa tangama za koga su mi slali klipove da spava kao klošar u gradskom autobusu, neka dođe u Niš ima jedan napušteni vagon na železničkoj stanici, pa da malo promeni. A onaj čovek "Crni" me baš iznenadio sa beskrupuloznim komentarom s obzirom na to da mu ja nikada ne mogu biti konkurencija - dodala je Kulićeva.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.