SMRT SLAVNOG GLUMCA POD VELOM MISTERIJE: Uzrok ipak nije ono što su SVI mislili, isplivali ŠOK detalji!?
Bob Seget, Foto: Instagram.com/bobsaget

zanimljivo

SMRT SLAVNOG GLUMCA POD VELOM MISTERIJE: Uzrok ipak nije ono što su SVI mislili, isplivali ŠOK detalji!?

Stvar je mnogo ozbiljnija!

Objavljeno: 08:36h

Čini se da su nalazi obdukcije poznatog glumca i komičara Boba Segeta, zvezde sitkoma "Puna kuća", pokrenuli dodatna pitanja o uzroku njegove iznenadne smrti.

Segetova porodica objavila je da je preminuo od krvarenja u mozgu nakon što je udario glavom i otišao na spavanje, nesvestan težine povreda. Međutim, nalaz obdukcije pokazao je da je stvar mnogo ozbiljnija, te da je glumac imao prelome lobanje na više mesta i zadobio krvarenje s obe strane mozga, prenosi "Daily Mail".

Stručnjaci iz zdravstva zapitali su se koliko je temeljno istražena glumčeva smrt i šta je tačno uzrokovalo "toliko snažan udarac u glavu", koji je jedan od lekara uporedio s razbijanjem lobanje bejzbol palicom ili padom s 10-ak metara visine.

Glumac je takođe bio pozitivan na covid-19 kada je umro, iako to nije imalo ulogu u njegovoj smrti, stoji u izveštaju o smrti.

"Mislim da ovi nalazi obdukcije otkrivaju da to nije bila obična čvoruga na glavi", rekao je neurohirurg Sandžaj Gupta, glavni medicinski dopisnik CNN-a.

"Kad pročitate ovaj izvještaj o obdukciji, čini se da se radilo o prilično jakom udarcu u glavu", dodao je.

CNN je prikazao grafiku u kojoj se ističu kosti Segetove glave, za koje se navodi da su slomljene, a one uključuju prednju stranu njegove lobanje skroz do slepoočnica, kao i prelome iznad očnih duplji.

"Za to je potrebna velika sila. Da nisam znao ništa drugo o tome što se dogodilo, pomislio bih da se radi o nekome ko je pao niz stepenice i zadobio nekoliko udaraca u glavu ili o nekome ko je doživeo saobraćajnu nesreću", rekao je dr Gupta.

"Šta god da se dogodilo ovde, možda nikada nećemo saznati kako je pao ili šta se točno dogodilo, ali uzrok je svakako bio jak udarac. Krvarenje na vrhu mozga verovatno je uzrokovalo pritisak na mozak i to je, nažalost, dovelo do toga da je izgubio svest i umro", zaključio je Gupta.

Lekarka hitne pomoći dr Megan Reni takođe je izrazila zabrinutost zbog nalaza obdukcije i izrazila nadu da će Segetova porodica otkriti šta se točno dogodilo.

"Ovo nije slučaj - okliznuo sam se i pao. Ovo nije manji potres mozga. Ovo je velika trauma mozga. Moje saučešće Segetovoj porodici i prijateljima. Nadam se da će dobiti odgovore šta se stvarno dogodilo", napisala je na Tviteru.

Podsetimo, Bob Seget pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, Florida, 9. januara ove godine. Uzrok njegove smrti nije poznat, a hitna pomoć, koja je došla na mesto tragičnog događaja, odmah ga je proglasila mrtvim. Pritom nisu bili pronađeni znakovi zloupotrebe ili upotrebe droga.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.