OVO JE PRVI PUT DA JE NEKO OVAKO NEŠTO URADIO U SRPSKOM RIJALITIJU: Fotke će vas ŠOKIRATI!
Foto: Damir Dervišagić

au

OVO JE PRVI PUT DA JE NEKO OVAKO NEŠTO URADIO U SRPSKOM RIJALITIJU: Fotke će vas ŠOKIRATI!

Sanja i Darko uradili su tetovažu na rukama, ali ne na istim mestima

Objavljeno:

Darko Vadlja i Sanja Jakšić i te kako su se pronašli u rijalitiju "Bar", a to svakim danom i dokazuju. Oni neretko prave pometnju u Baru, pa samim tim ne prestaju da intrigiraju gledaoce, a sada su otišli korak dalje i uradili ono što nikada nijedan učesnik rijalitija nije.

Naime, oni su odlučil da urade tetovažu logo Bara i premašili sva očekivanja. Oni su ovim potezom očigledno rešili da ostave uspomenu na ovaj period života, te se ni malo ne kaju zbog tetovaža.

Sanja i Darko uradili su tetovažu na rukama, ali ne na istim mestima.

1 / 2 Foto: Kurir televizija

Dođite u Bar, upoznajte se s takmičarima i uživajte u atmosferi u Vlajkovićevoj 8!

Zapratite BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube. BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge, jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15 imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BARa naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.