SANJA JE PREŠLA SVE GRANICE: U velikim je DUGOVIMA, pije kao SMUK, a NEMA NOVCA to da plati - ŽESTOKO BLAMIRANJE!
Foto: Printscreen/Instagram

au

SANJA JE PREŠLA SVE GRANICE: U velikim je DUGOVIMA, pije kao SMUK, a NEMA NOVCA to da plati - ŽESTOKO BLAMIRANJE!

PREGLED DANA VEČERAS U 22:45H

Objavljeno:

Rijaliti Bar polako ulazi u svoju završnicu i svega par nedelja je ostalo do velikog finala.

Učesnici su se istakli na različite načine, te tako imamo radnike, svađalice, nasilnike, zavodnike, ali i osobe koje ne mogu da se obuzdaju od alkohola.

Konkretno, reč je o Sanji Jakšić, koja već nedeljama pije bez prestanka, a ni kazne ni opomene ne mogu da utiču na nju kako bi to promenila.

Ipak, čini se da je iz dana u dan sve gore i da Sanja prelazi sve granice ukusa kada je reč o alkoholnim pićima, te tako više ne ugrožava samo sebe već i druge.

1 / 8 Foto: Privatna arhiva

Incident koji se dogodio nedavno šokirao je sve prisutne. U rijaliti Bar svratio je momak kojem Sanja navodno duguje velike novac, te joj je tako uzeo karticu i pin kako bi plata koju dobija u Baru išla u njegove ruke.

Sanja je tako ostala bez novca, ali je to nije sprečilo da ostane i bez alkohola, naprotiv, ona je nastavila da pije i tako ulazila u velike dugove dok je blamirujći se molila ljude da joj plate račune.

Ona je prekršila više puta pravila, a poslednji put su joj ostala čak dva računa koja nije platila, te će zbog toga dobiti odgovarajuću kaznu.

Takođe, učesnici ostaju bez novca te je sva sumnja bačena na Sanju, kako će se dalje odvijati situacija i šta će se dogoditi možete pratiti večeras u pregledu dana od 22:45h!

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.