BRUTALNO SU ZGODNE, A VI ODLUČUJETE KOJA JE BOLJA RIBA! Jedna je u SADO MAZO vešu, dok je druga GOTOVO GOLA!
Foto: Printscreen

OPA

BRUTALNO SU ZGODNE, A VI ODLUČUJETE KOJA JE BOLJA RIBA! Jedna je u SADO MAZO vešu, dok je druga GOTOVO GOLA!

Jedna plavuša, druga brineta, a obe prezgodne i lepe

Objavljeno:

O rijalitiju Bar ne prestaje da se priča! Dešavanja unutar lokala i stana u kojem borave učesnici intrigiraju ceo region, a ogromnu pažnju privlače učesnici, naročito pripadnice lepšeg pola.

Sofija Una Manić i Ksenija Kranjec izdvojile su se kao najatraktivnije takmičarke, a publika ih je nazvala i seks bombama ovog rijalitija.

Jedna plavuša, druga brineta, a obe prezgodne i lepe, te na njih nije ostao imun baš Ivan Nešković koji važi za najzgodnijeg muškarca u kući.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram

Ksenija je poznata publici jer je svojevremeno bila učesnica Parova i Velikog brata, a o njenim intimnim odnosima u rijalitiju se i dan danas priča. U međuvremenu je postala i zvezda sajta za odrasle "Onlyfans" gde objavljuje svoje vruće fotke.

Trenutno je u žiži interesovanja zbog turbulentnog odnosa sa Ivanom, sa kojim je uplovila u romansu nakon što je Sofija Una napustila rijaliti.

1 / 2 Foto: Printscreen

S druge strane, Sofija Una u Baru je na samom početku započela vezu sa Neškovićem, a nedavno je privukla i pažnju kada je zapala za oko ocu Maje Marinković, Takiju.

Misica vrlo vodi računa o svom izgledu, a nedavno je i svoje pratioce na Instagramu počastila seksi fotkama na kojima je pozirala u donjem vešu.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.