NAKON ŠTO JE IŠUTIRAO DALILU CAR OTKRIO ŠTA ĆE SLEDEĆE URADITI: Ona samo nemo stajala!
Foto: Printscreen

šok

NAKON ŠTO JE IŠUTIRAO DALILU CAR OTKRIO ŠTA ĆE SLEDEĆE URADITI: Ona samo nemo stajala!

Nisam se dugo nalazio u situaciju, imao sam neke lomove, gnev i bes, nešto me je ulovilo i sve se skupilo

Objavljeno:

Upravo je počela emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević postavio je prvo pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević i Filipa Cara.

Bilo je mnogo turbulencija kod vas prethodnih dana. Filipe, prvo pitanje i predlog imam za tebe, da li bi trebao kao Ša da napraviš spisak šta Dalila sme da radi, a šta ne sme, da to bude uputstvo za upotrebu, kako bi znala čine da se vodi? Šta misliš da je rešenje? - pitao je Darko Tanasijević.

Mislim da je to nepotrebno i da sve zna, već polako i sama. Juče sam joj rekao da situacija kad sam joj prišao i bila je dobro, uspostavilo se da je ona dobro, a ja loše. Možda ćemo menjati spisak i ona će morati da ga piše. Nisam se dugo nalazio u situaciju, imao sam neke lomove, gnev i bes, nešto me je ulovilo i sve se skupilo.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Osećao sam neko ludilo, bes, ljutnju i onda se odražavalo na nju, možda i na druge zadruge, ne znam ni kako sam se ponašao. Mislim da sam samog sebe dosta uništavao i prelomio se moj bes na nju. Razmišljam već dva dana o svojim postupcima i agresivnom ponašanju, šta li mi se dešava u glavi. Pokušavam da dođem sebi i uspostavim sa njom bolji odnos i kontakt. U fazi sam da ne prepoznajem samog sebe kad se vidim na klipu - rekao je Car.

Moj cilj prilaska njoj, kad nije bila dobro i kad su se dešavala situacije, imao sam želju da joj pomognem. Zamišljao sam da ćemo naćii zajednički jezik i naći kompromis i uspostaviti zajednički kontakt i balans i da ćemo pokazati sebe u boljem svetlu. Smatram da sam dosta ja kod nje uzrok probleme i ona kod mene. Krenulo je po zlu moje ponašanje, možda je ona meni nekad nešto pogrešno rekla, ali to nije razlog za one rekacije. Preterao sam sa besom i moram da se smirim. Moram da se potrudim da imamo normalan odnos i komunikaciju, pa ćemo da sednemo i normalno razgovaramo. Video sam konstatno problem u njoj... Vidim da ih imam i ja, i da je sve na mene ostavilo neki trag i nakupip sam se loše i negativne energije - nastavio je Filip.

Ne treba bes da iskaljavaš na Dalili i da joj zameraš što se sklanja kad vidi da si u tom stanju. Dalila je neko ko se skloni od tebe takvog i čeka da te prođe, pa ne valja ni što se sklonila - dodao je Darko Tanasijević.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.