SANDRA ČAPRIĆ ŠOKIRALA NAKON IZBACIVANJA: "Majka me je dočekala u CRNINI, znala sam da se desilo nešto LOŠE"
Foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

tuga

SANDRA ČAPRIĆ ŠOKIRALA NAKON IZBACIVANJA: "Majka me je dočekala u CRNINI, znala sam da se desilo nešto LOŠE"

Inače, pred jednu emisiju ''Gledanje snimaka'' došlo je do iznenadnog karambola između Sandre Čaprić i Deniz Dejm

Objavljeno:

Zadrugarku Sandru Čaprić sačekale su loše vesti nakon što je pre dva dana napustila "Pinkov" rijaliti šou, a sad je progovorila na tu temu.

- I pored smrtnog slučaja, moja majka je došla preksinoć u crnini da me sačeka, da ja ne budem tužna... To je mamin otac, moj deda na koga sam ja povukla taj talenat za muziku. On se dvadeset godina bavio muzikom, talenat sam od njega nasledila i jedina sam iz porodice koja se javno bavi tim poslom - kazala nam je Sandra.

- Žao mi je neizmerno što sam izgubila nekog ko mi je bio jako drag, koga sam toliko volela. Prošle godine smo sahranili oca mog oca, mog drugog dedu, a ove godine je na isti dan umro moj drugi deda... Bio je ponosan na mene, znao je kojim putem idem, po celu noć me je pratio i gledao "Zadrugu"... Žao mi je što nisam dočekala da ga vidim po izlasku. Čak sam ga i sanjala u "Zadruzi", o njemu sa Anom pričala u izolaciji, pre izbacivanja, kao da sam nešto osetila... - dodala je za medije.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/sandracapric.official

- A moji nisu hteli da mi se to kaže, javi u "Zadruzi", da bi me zaštitili, da me ne rastuže. Mnogo mi je teško... Moji su taman skinuli crninu posle godinu dana, evo, sad opet - zaključuje Sandra.

Inače, pred jednu emisiju ''Gledanje snimaka'' došlo je do iznenadnog karambola između Sandre Čaprić i Deniz Dejm. Zadrugarke su se otimale oko stvari, a Deniz je u jednom trenutku gurnula Sandru na pod.

Sandra je udarila jako glavom o pločice i više nije mogla da se pomeri, te je ostala da leži na podu.

Obezbeđenje je reagovalo i prenelo Sandru na krevet gde se primetilo da je Čaprićeva potpuno van sebe.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.