CAR POBESNEO PA FIZIČKI NASRNUO NA DALILU: Dobila je udarac u glavu!
Foto: Printscreen

šok

CAR POBESNEO PA FIZIČKI NASRNUO NA DALILU: Dobila je udarac u glavu!

Sandra, lepo sam je savetovao! Je*em joj majku ku*vinu. Molio sam je da se smiri - pravdao se Car

Objavljeno:

Filip Car i Dalila Dragojević su sinoć ponovo upali u nikad žešći sukob, a Car nikako nije mogao da se smiri i prestane, već je došao za njom do spavaće sobe, kako bi urlao na Dalilu i pretio joj.

- Ruku sam joj dao nakon svega! Vidim ja šta radi, smeće jedno! On (Dejan, prim.aut.) u pušionu ona u pušionu! Rekao sam joj da sam nervozan i ona namerno! Kroz stakla ćeš mi živa prolaziti! Je*em ti mamu - zaurlao je Car.

- Veruj mi da neću - rekla je Dalila.

- Kroz š*pak će ti zlo izaći, ne mogu zlo u ljudima da trpim! Majku ti je*em! Molio sam te da ne radiš ništa, molio sam te. Zam te napamet - urlao je.

- Šta sam rekla, čak i kada sam imala pitanje nisam odgovorila - plakala je Dalila.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Majku ti je*em, kroz staklo ćeš živa prolaziti! Je*aću ti sve! Sad nećeš biti Dejan, sada ćeš biti prva! Ja ću te napraviti pobednicom Zadruge! Majku ti ku*vinsku jebem! Sve sam ti dao, sam sam sebe namazao go*nima. Nisam ti ja Dejan, ja ću te sastaviti sa zemljom! U vezi sam ti govorio da ga ne diraš i da ga ne biješ, nemoj sa mnom to! Neću razbijati sebi čaše o glavu ja ću ih tebi razbijati! - nastavljao je Filip.

Sandra, lepo sam je savetovao! Je*em joj majku ku*vinu. Molio sam je da se smiri - pravdao se Car pa zalepio Dalili flašu u glavu.

- Smiri se nervozan si, verujem da su neke stvari istinite - rekla je Sandra.

- Lepo sam joj rekao na kauču da ne radi seljačke fore, rekao sam da ćuti da se mane svega. Ne, ona po svom! Čovek ide u pušionicu ona za njim, a lepo sam joj rekao da ne provocira. A ona sve radi na one jadne ku*vinske fore - nastavio je Filip.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.