PRE 4 NEDELJE SU POSTALI RODITELJI, A DANAS PLAČU: Klupko SMRTI prekinulo SREĆU, PRETUŽNO!
Foto: Printscreen/facebook/Alen Hadrovic

tuga

PRE 4 NEDELJE SU POSTALI RODITELJI, A DANAS PLAČU: Klupko SMRTI prekinulo SREĆU, PRETUŽNO!

Dobro jutro katobare mare, a de ti je kata mate juro” što niko ne razume, al’ nam je smešno i mi ponavljamo kad ustanemo

Objavljeno:

Bivši rijaliti igrači Alen Hadrović i Maja Marković nedavno su stali na ludi kamen i postali rodtielji, a nedugo nakom lepih životnih dešavanja, suočili su se sa bolnim iskustvom.

Naime, Alen je doživeo tragediju, pa je tužnu vest podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram:

– Otišla si danas bako… Evo slike od pre samo pet meseci, gde si jedva pokretna došla da vidiš svog unuka kako se ženi, nasmejana, jaka i srećna! Deo mene je danas zauvek nestao, onaj deo koji je bio bakino dete. Ko te je rodio? Baka! I sad kad sam bio za Božić, opet si to ponavljala i uvek nam je bilo smešno… I ono tvoje:

“Dobro jutro katobare mare, a de ti je kata mate juro” što niko ne razume, al’ nam je smešno i mi ponavljamo kad ustanemo. Pa dobro jutro Ilija, evo idem iz mlina… Nikada to više neću čuti… Volim te, srećo moja mila! Najbolja ženo na svetu "– napisao je Alen na Instagramu, a u komentarima su mu izjvljivali saučešće.

Bivši zadrugari Maja Marković i Alen Hadrović dobili su sina kome su dali ime Vuk.

Kako Maja sada ističe za medije, ona se porodila prirodnim putem, i to bez epiduralne anestezije, što je danas retkost.

- Srećna sam, dobro se osećam, umorna jesam, ali se lepo oporavljam. Porođaj je super prošao, porodila sam se za otprilike pola sata prirodnim putem bez epidurala i hvala Bogu sve je prošlo u najboljem redu. Vuk je jedna krupna i snažna bebica, ocena 10 od 10. Mnogo smo uzbuđeni i presrećni i Alen i ja, vlada velika euforija, jedva smo čekali ovaj dan kada ce naš Vuk doći i jedva čekam da izađem iz porodilišta i budemo zajedno nas četvoro u našem domu - rekla je Maja za Pinkov portal.

Podsetimo, Maji je ovo drugi brak, dok iz prvog ima naslednika Andriju, koga je Alen prihvatio kao svog sina.

1 / 7 Foto: Instagram

Ovaj par započeo je romansu pred kamerama rijalitija "Zadruga", a po izlasku iz Bele kuće nastavili su vezu i ove godine su se i venčali.

Inače, Maja je u rijalitiju sa Alenom prevarila verenika Jovicu Putnikovića, koji je doživeo saobraćajnu nezgodu dok je ona bila u "Zadruzi".

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.