ŠA I TARA SKOVALI PLAN DECENIJE: Zajedno će uzeti 50.000 EVRA!
Foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

ŠOK

ŠA I TARA SKOVALI PLAN DECENIJE: Zajedno će uzeti 50.000 EVRA!

Tara Simov i Nenad Aleskić Ša ponovo su se posvađali, ovog puta zbog Marijane Zonjić

Objavljeno: 15:34h

Reper Nenad Aleksić Ša ušao je nedavno u rijaliti i pridružio se Tari Simov sa kojom je nedavno obnovio romansu, sve oči su uprte u njih.

Iako su se pomirili, ubrzo je došlo i do svađe između njih. Za nastavak njihove drame uzeli su veliku svotu novca, pišu domaći mediji.

- Tara i Ša će zajedno zaraditi oko 50.000 evra svojim učešćem u petoj sezoni. Dobili su dobre honorare, ali i oproštaj od produkcije kada je Tara napravila incident i izlomila stvari po Beloj kući. Tada je izbačena i morala je da plati kaznu od 50.000 evra, dok je to umesto nje odlučio da uradi Nenad. Kako bi se sada sve to poništilo i kako produkciji ne bi dugovali novac, njih dvoje su odlučili da uđu u petu, aktuelnu sezonu rijalitija, kako bi otplatili dug i zaradili dodatni novac - otkrio je izvor blizak Tari i Ša i dodao kako su njih dvoje sve unapred dogovorili.

1 / 5 Foto: Milica Stanimirović

- Tara priča kako nije znala da će Ša ući u rijaliti, međutim, ona je to sve već unapred sa njim dogovorila. Oboje su znali da će biti učesnici, samo što su to krili od javnosti. Svesni su da priča oko njih u rijalitiju može da se zavrti samo ako su u paru, a da kao pojedinci nisu bitni. Zato sada iznose sav prljav veš u javnost, pljuju i vređaju jedno drugo, a to sve kako bi zaradili koji evro više i izašli punijih džepova odatle. Napolju nisu bili finansijski stabilni, očekivali su da će oboma procvetati muzička karijera i da će Tara sa novom pesmom nastupati sa Nenadom međutim sve je puklo, jer su se narodu ogadili iz prošle sezone. Kako nisu imali veliku podršku i ljude koji bi dolazili na njihove nastupe, odlučili su da tokom leta raskinu - zaključio je dobro obavešten izvor za "Blic" i istakao da se nikada ne zna koliko će njih dvoje izdržati da se drže plana, pa sve može otići dalje od onoga što su se dogovorili unapred.

Tara Simov i Nenad Aleskić Ša ponovo su se posvađali, ovog puta zbog Marijane Zonjić, ali se čini da Tari više smeta Nenadovo druženje sa Matejom Matijevićem, njenim bivšim dečkom.

- Sledeći put kad progovoriš sa Anđelom, Marijanom i Matejom, mi smo završili. Da se ti družiš sa mojim bivšim dečkom - rekla mu je Tara.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube/ZadrugaOfficial

Podsetimo, danas su se Nenad Aleksić Ša i Tara Simov svađali u garderoberu zbog kečapa koji je tražio od Ane Jovanović.

Njih dvoje uspeli su da smire strasti, a onda je nastao novi haosm.

Naime, Dalila Dragojević ušla je u garderober, a zbog komunikacije sa ša, reper je dobio ćušku preko usta od svoje devojke, Tare.

Bonus video:

06:42

Espreso Twitter: Nada Macura

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.