TRESE SE MESTO SANJI I SLOBODANU! MENADŽER ODMAH POČEO SA KRITIKAMA: Sanji zameraju što je konstantno PIJANA!
Foto: Kurir televizija

rijaliti bar!

TRESE SE MESTO SANJI I SLOBODANU! MENADŽER ODMAH POČEO SA KRITIKAMA: Sanji zameraju što je konstantno PIJANA!

U rijaliti Baru u toku je vanredno izbacivanje i ubacivanje!

Objavljeno: 23:30h

Bar menadžer Nenad Mirković ispitao je učesnike o sastojcima koktela, a najbolje su se pokazali Marko i Ksenija. On je poručio takmičarima da uključe mozak.

- Sanja, izgleda da ugrožavaš autoritet vođe. Da li si očekivala da budeš nominovana? - pitala je voditeljka.

- Jesam, znala sam da će me nominovati. Nismo baš bili u dobrim odnosima. Otkad smo ja i Slobodan nominovani, u super sam odnosima sa njim - rekla je Sanja.

Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

- Nije mi žao što sam nominovan, svako ima svoje mišljenje. Ja to podržavam maksimalno - rekao je Slobodan.

Barovci koji večeras mogu dobiti otkaz su Sanja Jakšić i Slobodan Romić, a njoj su ponajviše zamerili što je svakodnevno pod dejstvom alkohola.

Došao je trenutak da neko od učesnika rijalitija Bar zauvek napusti takmičenje i završi borbu za 30.000 evra, ali to nije sve što očekuje barovce.

Za izbacivanje su nominovani Slobodan Romić i Sanja Jakšić.

Gosti emisije "Puls Bara" tokom nedelje morali su da biraju ko je najveći emotivac, a sada je došao trenutak istine. O tome će im govoriti Ivan Gajić, Aleksandar Panić i Milica Stanimirović, ali će ih i suočiti sa naslovima i slikom koju ostavljaju u javnosti.

Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

PRATITE RIJALITI BAR KLIKOM OVDE

Bar je mesto na kom mora da se radi, a kako je poseta Bara porasla, neophodno je zaposliti nove radnike. Večeras se barovcima pridružuje troje novih učesnika.

PRATITE RIJALITI BAR KLIKOM OVDE

“BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.”

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.